multiman 30 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ با سلام جدیدا سایت مپ من 4 تا اخطار میده چطوری میشه برطرفشون کرد عکسها اتچ شد اولیش ارور در مورد این صفحه هست http://oxingallery.com/forum/topic/124-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D9%86%D8%AC%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%82-%DA%A9%D8%A7%D8%B1/ فکر کنم میگه در یک زمانی از دسترس خارج شده حالا چطوری میتونم این مشکل برطرف کنم؟ دومی هم مربوط به این صفحه هست http://oxingallery.com/forum/gallery/image/739-staircases1129/ سومی مربوط به این صفحه هست http://oxingallery.com/forum/topic/64-%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%87%D8%AA%D9%84-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7/ عکس چهارمی هم لینک نداره چطوری باید برطرفشون کرد؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی نوروزی 396 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ درود شما همه جور ارور در گوگل وبمستر دارید ارور URLs not accessible روبوت گوگل امکان دسترسی به لینک مورد نظر شما رو ندارهدر صورتیکه وضعیت پاسخگویی لینک در دسترس و مناسب بودfetch بودن robots.txt و ns ها و در دسترس بودن سرور رو چک کنیدچک کنید محدودیتی برای روبوتها اعمال نکرده باشید از جمله در متا ویا robots.txtممکن هست در اون لحظه امکان برقراری ارتباط روبوت با لینک مورد نظر وجود نداشته باشه با ابزار fetch as google دوباره لینک رو به گوگل معرفی کنید .... من الان چک کردم لینک های شما در حال حاضر در گوگل ایندکس هست ومشکلی ندارههمواره خطاهای سایت مپ یا بخش خروجی سایت در گوگل وبمستر قابل مشاهده هستکه میتونه دلایل متعددی داشته باشه ولی با آپدیت های جدید ومراجعه های مجدد روبوت گوگل مشکلات و اخطارهای قبلی که ممکنه در اثر مشکلات سرور باشه برطرف میشهدر حال حاضر مشکلی با لینک های مورد نظر شما وجود نداره و ایندکس هستموفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
multiman 30 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ درود شما همه جور ارور در گوگل وبمستر دارید ارور URLs not accessible روبوت گوگل امکان دسترسی به لینک مورد نظر شما رو نداره در صورتیکه وضعیت پاسخگویی لینک در دسترس و مناسب بود fetch بودن robots.txt و ns ها و در دسترس بودن سرور رو چک کنید چک کنید محدودیتی برای روبوتها اعمال نکرده باشید از جمله در متا ویا robots.txt ممکن هست در اون لحظه امکان برقراری ارتباط روبوت با لینک مورد نظر وجود نداشته باشه با ابزار fetch as google دوباره لینک رو به گوگل معرفی کنید .... من الان چک کردم لینک های شما در حال حاضر در گوگل ایندکس هست ومشکلی نداره همواره خطاهای سایت مپ یا بخش خروجی سایت در گوگل وبمستر قابل مشاهده هست که میتونه دلایل متعددی داشته باشه ولی با آپدیت های جدید ومراجعه های مجدد روبوت گوگل مشکلات و اخطارهای قبلی که ممکنه در اثر مشکلات سرور باشه برطرف میشه در حال حاضر مشکلی با لینک های مورد نظر شما وجود نداره و ایندکس هست موفق باشید fetch as google 3 روز پیش انجام دادم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.