puzzelfix 1 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ با سلام در حال حاضر نسخه انجمن من 3 می باشد و چند تا سوال دارم 1- چطوری می تونم انجمن خودمو به نسخه های بالاتر اپدیت کنم 2- به کدام نسخه اپدیت کنم بهتره 3- بعد از اپدیت ایا اطلاعات سایت پاک می شود a.puze.ir: ادرس کنونی سایت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی نوروزی 396 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ درود شما از آخرین نسخه IPB 3 استفاده می کنید در حال حاضر نسخه نهایی IPS 4 منتشر نشده به هر حال این اموزش جامع آپدیت: http://ipsfarsi.com/topic/10762-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-3/ اطلاعات انجمن شما پاک نمیشه قبل از ارتقاء بک آپ فراموش نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi 38 0 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ با سلام میخواستم بدونم چطوری از نسخه 3.4.7 به آخرین نسخه 4 آپدیت کنم آموزشی ازش تو انجمن هستش؟ آیا باید دوباره کد هارو برنامه نویسی کرد یا نیازی نیست ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۴ با سلام با سلام میخواستم بدونم چطوری از نسخه 3.4.7 به آخرین نسخه 4 آپدیت کنم آموزشی ازش تو انجمن هستش؟ آیا باید دوباره کد هارو برنامه نویسی کرد یا نیازی نیست ممنون میشم کمکم کنید دوست عزیز تاپیک باید بزنید و قوانین انجمن رو مطالعه کنید. این طور نیست شما در هر جای انجمن که مد نظرتون باشه پست ارسال کنید و مشکل تون رفع بشه. مکان و موقعیت مناسب رو باید انتخاب کنید. به علت نقض قوانین قفل. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.