رفتن به مطلب

درخواست IPB.galeria

ارسال‌های توصیه شده

اگه ممکنه آخرین نسخه IPB.galeria رو بهم معرفی کنید و بگید کجا میتونم اون رو دانلود کنم (هر چه میگردم محصولات IPB رو توی انجمن مشاهده نمیکنم)

میشه کاری کرد که کاربر ها تصاویر خود رو از همین طریق آپلود کنن و توی انجمن بزارن؟ (جایگزین پیوست فایل بشه!)

البته چند سوال مهم دیگه هم دارم که بعد از نصب توی همین تاپیک مطرح میکنم...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• بنیان گذار IPSFarsi

با سلام :)

IPS محصولی به نام Galleria نداره . IP.Gallery داره که توی بخش دانلود هم به همین نام شاخه ای وجود داره.

لینک ارسال

با سلام :)

IPS محصولی به نام Galleria نداره . IP.Gallery داره که توی بخش دانلود هم به همین نام شاخه ای وجود داره.

توی یه انجمن خارجی این اسم رو دیده بودم و به این اسم اون رو حفظ کرده بودم...

آخرین نسخه این محصول چیه؟ اگه ممکنه لینک دانلود آخرین نسخه رو بهم بدید

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

توی یه انجمن خارجی این اسم رو دیده بودم و به این اسم اون رو حفظ کرده بودم...

آخرین نسخه این محصول چیه؟ اگه ممکنه لینک دانلود آخرین نسخه رو بهم بدید

http://ipsfarsi.com/files/category/22-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-ipgallery/

لینک ارسال

ممنون :)

اگه ممکنه لینک فارسی ساز رو هم برام بزارید

سوال مهم: چطوری میتونم مسیر آپلود فایل رو در IP.Gallery تغییر بدم؟ (میخوام به یه ساب دامنه متصل بشه)

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

اگه ممکنه لینک فارسی ساز رو هم برام بزارید

لطفا خودتون مراجعه کنیدبه بخش دانلود و از بخش فارسی ساز ها دریافت کنید. نیاز به جستجو نداره که مشکل باشه فقط باید شاخه فارسی ساز رو انتخاب کنید. آخرین نسخه هم وضعش به همین ترتیب هست.

لینک ارسال

لطفا خودتون مراجعه کنیدبه بخش دانلود و از بخش فارسی ساز ها دریافت کنید. نیاز به جستجو نداره که مشکل باشه فقط باید شاخه فارسی ساز رو انتخاب کنید. آخرین نسخه هم وضعش به همین ترتیب هست.

فارسی ساز رو هم نصب کردم (هر چند احساس میکنم کامل نیست...)

امیدوارم این سیستم بتونه جایگزین آپلود سنتر و بخش پیوست ها واسه آپلود تصاویر کاربر ها بشه

حالا چطوری میتونم مسیر آپلود فایل رو در IP.Gallery تغییر بدم؟ (میخوام به یه ساب دامنه متصل بشه)

لینک ارسال

حالا چطوری میتونم مسیر آپلود فایل رو در IP.Gallery تغییر بدم؟ (میخوام به یه ساب دامنه متصل بشه)

سلام

اگر منظورتون انتقال عکسها به هاست دانلود باشد، امکانش نیست فقط بخش دانلود ip download میشه اینکار کرد ولی ip gallery خیر...

لینک ارسال

سلام

اگر منظورتون انتقال عکسها به هاست دانلود باشد، امکانش نیست فقط بخش دانلود ip download میشه اینکار کرد ولی ip gallery خیر...

اینجوری سرور پر میشه و باید سایت رو بعد از مدتی بست!

قبلا شنیده بودم که میشه! به همین دلیل خواستم اون رو جایگزین بخش پیوست ها کنم :dash1:

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...