رفتن به مطلب

مشکل در انتقال سایت

ارسال‌های توصیه شده

سلام

یکی از دوستان هاست جدیدی گرفته بود و به پشتیبانی هاست جدید پیام داد که انجمنش رو از هاست قدیمی به هاست جدید منتقل کنن

بعد از انتقال وقتی آدرس دامنه جدید رو باز میکنه این ارور میاد :

FATAL ERROR
Your settings could not be read by IP.Board. This is a fatal error and IP.Board cannot function while this issue persists.

This issue is generally caused by changing your character set in the ACP to one that does not support data stored in the rest of your settings, or by restoring a database backup/completing a server transfer and importing your database tables using the wrong character set or collation. You should contact IPS Technical Support for further assistance.

راه حل این مشکل چیه؟

اگه امکانش هست زود جواب بدید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این مشکل رو حل کردم حالا مشکل جدیدی ظاهر شده اونم اینه که تمامی عبارات فارسی تبدیل به ؟؟؟؟؟؟ شده اینو چجوری درست کنم؟

لینک ارسال

مشکل دومم حل کردم حالا وقتی رو ارسال تاپیک و پیام خصوصی کلیک میکنم صفحه سفید میاد ارسال پاسخ هم کار نمیکنه

لینک ارسال

ای کاش نحوه انجام کار هایی که میفرمایید حل شد هم میزاشتید در پست شاید شخص دیگری هم به این مشکل بر میخورد ...

راهنمای دریافت خطا از صفحه سفید .( امیدوارم همین باشه .)

لینک ارسال

مشکل آخرم حل شده بود ، یادم رفت بگم ، الان راه حل هر 3 تا مشکل رو همینجا میگم

مشکل اول : فایل Upgradefinish تو پوشه tools پوشه admin انجمن آپلود و اجرا کردم درست شد

مشکل دوم : فایلی که پیوست کردم رو دانلود کنید و ویرایش کنید و مشخصات دیتابیستونو واردش کنین و توی پوشه public_html آپلود کنید و اجرا کنید در صورتی که آخرش واژه succes رو دیدید یعنی کار درست انجام شده و عبارات فارسی به تدریج درست میشن ولی ممکنه اون عبارت آخرش نیاد واسه همین قبلش از دیتابیس بک آپ بگیریدپ

مشکل سوم : اشتباه خودم بود برای حل مشکل دوم یک جا خوندم که باید از اینکد UTF-8 without BOM استفاده کنم استفاده کردم حل نشد یادم رفت دوباره عوضش کنم بخاطر همین ارسال تاپیک و پیام خصوصی مختل شده بود

بازم تشکر از شما که برای حل مشکل سوم راه کار دادید :give_rose:

db.php

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...