مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ نام فایل: پوسته فارسی Velvet آخرین ویرایش ارسال کننده: SaEeD NaZaRi فایل ارسال شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ بخش فایل: پوسته های 3.4 فارسی آین آخرین نسخه ی راستچین و هماهنگ شده ی این پوسته هست که قبل از پوسته ی فعلی برای اینجا اوکی کرده بودم و رو این انجمن نصب کرده بودم.موفق باشید برای دریافت فایل اینجا را کلیک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
multiman 30 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ با سلام مرسی الان این پوسته روی انجمن من نصبه پارسال نصبش کردم http://oxingallery.com/forum/ به نظر شما با این پوسته شما اپدیتش کنم؟ بعد چطوری اپدیتش کنم که یکدفعه چیزهای که توی این قالب هستند پاک نشه!((کدهای HTML دستی منظورم هست)) مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ سازنده مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ نه شما نیاز به نصب دوباره ندارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.