مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ در این تاپیک یکی از دوستان این سوال رو پرسیده بودند و بنده کدی نوشتم که به کارشون بیاد. این آموزش رو دوباره قرار میدم شاید بعضی از کاربران بخوان همچین کاری انجام بدن: نقل قول سلام . دوستان من میخوام قسمت امضا از پست اول به بعد مشخص نباشه یعنی فقط امضای زننده تاپیک مشخص باشه چه کدهایی رو باید پاک کنم ؟ سلام.با حذف چیزی نمیتونید کاری انجام بدید. در این مورد هم بنده هوک ای به یاد ندارم دراین مورد نوشته شده باشه. ولی خوب این روشی که به ذهنم میرسه به راحتی میشه انجامش داد: (در صورتیکه تعداد درخواست در این مورد به 10-15 نفر برسه بنده هوکشو مینویسم) خوب برسیم به روش کار: ابتدا از زیر مجموعه ی global template این بیت رو باز کنید: paginationTemplate سپس در ابتدای اون این کد رو وارد کنید: <if test="$work['current_page'] > 1"> <script type="text/javascript"> jQuery(document).ready(function($) { $("#ips_Posts .signature").remove(); }); </script> </if> حالا برید پایینتر و از زیر مجموعه ی Topic view این بیت رو باز کنید: topicViewTemplate حالا در ابتدای این یکی از این کد ها رو وارد کنید (دو تای اخری بهترن چون از dom اون امضا رو حذف میکنن...) <script type="text/javascript"> jQuery(document).ready(function($) { $('#ips_Posts>div:nth-child(1n) .signature').not('#ips_Posts>div:nth-child(1) .signature').css('display', 'none'); }); </script> // OR <script type="text/javascript"> jQuery(document).ready(function($) { $('#ips_Posts>div:nth-child(1n) .signature').not('#ips_Posts>div:nth-child(1) .signature').hide(); }); </script> // OR <script type="text/javascript"> jQuery(document).ready(function($) { $("#ips_Posts>div:not(:nth-child(1)) .signature").addClass('hide'); }); </script> // OR <script type="text/javascript"> jQuery(document).ready(function($) { $("#ips_Posts>div:not(:nth-child(1)) .signature").remove(); }); </script> // OR <script>jQuery(document).ready(function($) { $("#ips_Posts>div:not(:nth-child(1)) .signature").detach(); }); </script> روش برای انجامش زیاده و به انواع مدل میشه انجامش داد ولی همین کفایت میکنه.یکیشون رو به کارببرید.یکی از دوتای اخری بهترن موفق باشید نویسنده: سعید نظری منبع: انجمن پشتیبانی فارسی ای پی بورد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
قــربـانـپور 114 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ بسیار عالی و مفید . اما یک سوالی دارم ، آیا این فقط مشخص میکنه در یک تاپیک امضای یک فرد باشه اون هم استارتر اون !؟ راهی هم هست که بگیم امضای هر فرد فقط یکبار در صفحه تکرار بشه ؟ // هرچی فکر کردم دیدم یه راهی باید باشه ... یادمه که یه بار انجامش هم دادم . بلاخره رفتم سراغش و پیداش کردم فقط تنها مشکل اینه که من دیگه روی ورژن جدید IPB تست نکردم ... اینکه آیا هنوز کار میکنه با اساتید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.