مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ هرچیزی که تقریبا نیاز بود تو صفحه ی دانلود این ماژول به تفصیل شرح داده شده.بحث و فیدبک ها و ... رو اینجا انجام بدید دانلود این ماژول: http://ipsfarsi.com/files/file/1911-sn34-awesome-jquery-slider/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ρουrια αmιrι 14 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ باز هم یک اقدام سخاوتمندانه از آقای نظری تشکر بابت تمام زحماتتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ سلام . اقا سعید برای دریافت باید کاربر رسمی باشیم ؟ اخه میگه سطح دسترسی شما چنین اجازه ای نمیدهد و .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ سازنده مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ سلام ممنون پوریا جان. @hellriser.بله برای کاربران رسمی قابل دریافت هست (مد های اختصاصی اینجا فقط برای کاربران رسمی قابل دانلود هست) در قسمت درخواست افزایش رتبه درخواست بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul2023 0 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سلام آقای نظری خیلی ممنون از لطفتون . نتونستم دانلود کنم و فقط از دکمه سپاس استفاده کنم . اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
multiman 30 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ عالیه من فکر کنم سفارش اولشو دادم نمونش تو سایت خودم هست http://oxingallery.com/forum/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ سازنده مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ عالیه من فکر کنم سفارش اولشو دادم نمونش تو سایت خودم هست http://oxingallery.com/forum/ اره اینم همونه منتها به یه سری تغییرات نسبت به قبلی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
multiman 30 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ اره اینم همونه منتها به یه سری تغییرات نسبت به قبلی سعید جان به نظرت ارزش تغییر دادن داره؟ یا همینو بزارم؟ چون با این راحتم مشکلی ندارم یعنی نیازمو برطرف کرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ سازنده مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ اگه با همون راحتی و نیازت رو بر طرف کرده خوب بذار باشه و دست نزن (تغییرات فقط یه سری امکاناتی هست که اضافه کردم.برو تو صفحه ی دانلود و امکاناتی که هست رو بببین مثلا برای هر عکس میتونی متنی اختصاص بدی با فونت و رنگ و بک گراند دلخواه و ... ببین اگه ازون 73 تنظیم مورد هست به کارت میاد ماژول رو نصب کن. (بهم خبر بده قبلش که برات اوکی کنم) از لحاظ پر فورمنس هر دو مثل هم هستن و فرقی ندارن فقط تو این جدیده یه سری امکانات بیشتر اضافه کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.