vahidrk 5 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ درود ابتدا عرض کنم که بنده طبق این پست http://ipsfarsi.com/topic/10766-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86/ تعداد تاپیک ها رو از 5 به 20 تغییر دادم. نمی دونم این مشکل از کی به وجود اومده و شاید از اول هم بوده ولی بنده الان متوجه اون شدم. مشکل اینجاست که بعد از انتقال یک تاپیک، یکی از تاپیک هایی که در سایدبار درحال نمایش هست ناپدید می شه! دوستان دیگه چنین مشکلی نداشتن؟ راه حلی برای حلش هست؟ سپاسگزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ با سلام راستش پیدا کردن چنین مشکلاتی خیلی سخته، مخصوصا توی انجمن های ما که مد های زیادی نصبه. من چک می کنم امیدوارم به راه حلی برسم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidrk 5 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ با سلام راستش پیدا کردن چنین مشکلاتی خیلی سخته، مخصوصا توی انجمن های ما که مد های زیادی نصبه. من چک می کنم امیدوارم به راه حلی برسم. ممنون وحید جان، لطف می کنید. با اینکه مشکل پیش و پا افتاده ای هست اما کاربران شکایت دارن و فکر می کنن کسی تاپکشون رو حذف کرده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidrk 5 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ آقا وحید به نتیجه ای رسیدید؟ حتی الامکان می خوام بدونم آیا انجمن ipbfarsi هم چنین مشکلی داره یا خیر ... متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ من تست کردم مشکل مشابه ندیدم ! ممکنه تاثیر مد های دیگه باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidrk 5 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ من تست کردم مشکل مشابه ندیدم ! ممکنه تاثیر مد های دیگه باشه ممنون وحید جان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.