raminr63 0 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ سلام انگار این مشکلات انجمن بنده تمومی نداره این مشکل که الان عرض میکنم قبلا هم بوده و با راهنمایی شما حل شده اما چون مکان این مشکل تغییر کرده و چون نخواستم تاپیک قدیمی رو بالا بیارم برای همین اجبارا دوباره اینجا مطرح میکنم. بنده مشکل قبلیم که تو این تاپیک مطرح کردم با راهنمایی دوستان تو صفحه اول یا همون ایندکس حل شده اما همچنان تو زیر فروم یکی از کتگوری یا همون بخش باقی مونده بنده 4 تا کتگوری جدا تو فروم دارم که فقط تو کتگوری سوم به اسم پـروژه های پـلاس مسـتر هستش این مشکل وجود داره اما تو کتگوری دیگه این مشکل وجود نداره . به عنوان مثال به این دوتا ادرس نگاه کنید تو اولی مشکل تو هیدر دیده میشه ولی تو دومی نه: زیر فروم اول دارای مشکل این قسمت تو کتگوری دوم که تو ایندکس با اسم پـروژه های پـلاس مسـتر هستش زیر فروم دوم بدون مشکل این قسمت تو کتگوری سوم که تو ایندکس با اسم PlusMaster Projects هستش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلام تنها فرق اون کتگوری با کتگوری های که خطا ندارن در فارسی و انگلیسی بودن محتوا است ، حالا شما شاید کدی را قرار دادید که باعث این مشکل شده چون من آدرس زیر انجمن نگاه کردم forum/5-plusops2/?k=880ea6a14ea49e853634fbdc5015a024&setlanguage=1&langid=2 نفهمیدم که چه کاری کردید که این شکلی شده و بعضی وقت ها harlem shake خود به خود کار میکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raminr63 0 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ harlem shake برای بار اول که ثبت نام کردید خود بخود کار میکنه اما برای دفعات بعد نه. این ادرسی هم حالت سئو خود IPB هستش من کاری نکردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ harlem shake برای بار اول که ثبت نام کردید خود بخود کار میکنه اما برای دفعات بعد نه. ثبت نام نکردم ، خود به خود بعضا کار میکنه. این ادرسی هم حالت سئو خود IPB هستش من کاری نکردم. چنین حالتی تابحال ندیدم ، شما میتونید انجمن های دیگه خودتونو با اون دسته مقایسه کنید ببنید که فرق داره ، می تونید با انجمن های دیگه هم مقایسه کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.