فاکسیران 0 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ سلام کسی تا حالا وردپرس رو با IPB هماهنگ کرده دوستان لطفا اگر کسی باده کمکمون کنه اگر با هزینه هم این کار رو بکنه به من پیام خصوصی بده ممنونم از لطفتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
قــربـانـپور 114 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ WP IPS Connect plus لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاکسیران 0 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ WP IPS Connect plus بله عزیز دیدم اینو تو جاهای دیگه هم هست من طرز استفادش منظورمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
قــربـانـپور 114 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ خوب طرز استفادش هم در خودش موجوده. شما دانلود کن فایل توضیحاتش رو مطالعه کن . ببین باز هم چیزی برات سواله ؟ اگه بود بیا بپرس ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاکسیران 0 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ خوب طرز استفادش هم در خودش موجوده. شما دانلود کن فایل توضیحاتش رو مطالعه کن . ببین باز هم چیزی برات سواله ؟ اگه بود بیا بپرس ... بله مطالعه کردم خیلی گنگ بود اگر میفهمیدیم که دیگه اینجا تاپیک نمیزدیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SILENT 6 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ بنده هم میخوام این اتصال رو انجام بدم. دوستان کسی تاحالا انجام داده ؟ ایا بدون دردسر شدنیه یا خیر ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ انشالله تا جمعه آموزش فارسی اون رو قرار می دیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.