رفتن به مطلب

اخطار Enable open_basedir در Security Center

ارسال‌های توصیه شده

سلام دوستان

در بخش Security Center چطوری می تونم ایرور Enable open_basedir رو رفع کنم ؟

We recommend enabling the PHP configuration option open_basedir and setting it to your webroot and temporary directory. If you do not manage your server yourself, your hosting provider will be able to assist with this

در این لینک رفتم در این مورد چیزی نگفته بود

http://ipsfarsi.com/topic/8246-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D9%8A%D8%B4-%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%8A%D8%AA-IPB/

از اونجایی که این آموزش مربوط به نسخه 3 و قدیمی بود گفتم یه تاپیک جدید باز کنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• بنیان گذار IPSFarsi

با سلام :)

اگر شما مستقیما امکان ویرایش فایل تنظیم apache رو دارید کافیه در پارامتر Openbase_dir روت سایت رو وارد کنید.

اگر ندارید به پشتیبانی سرور تون بگید :)

لینک ارسال

ادمین سرور بهم گفت فایل php.ini درست کن هر تنیماتی میخوای توش بنویس روی هاستت ایجاد می شه

حالا باید چه دستور یا کدی بنویسم ؟

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

ادمین سرور بهم گفت فایل php.ini درست کن هر تنیماتی میخوای توش بنویس روی هاستت ایجاد می شه

حالا باید چه دستور یا کدی بنویسم ؟

این مطلب رو به پشتیبانی سرورتون نشون بدید :

http://ashiyane.org/forums/showthread.php?58209-Open-base_dir-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F

این یک متغیر عادی نیست که هر کاربر بسته به دلخواهش با ایجد php.ini فعال کنه ! خود اونا باید تنظیم کنند.

لینک ارسال

سلام

پشتیبانی سرور به  بنده اعلام کردند تنظیم مناسب برای open_basedir را اعلام کنید تا ما اعمال کنیم و گفتند اینانی پ رو به پشتیبانی پورتالتون بگید تا تنظیمات مربوطه رو بهتون بده

با تشکر

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

سلام

پشتیبانی سرور به  بنده اعلام کردند تنظیم مناسب برای open_basedir را اعلام کنید تا ما اعمال کنیم و گفتند اینانی پ رو به پشتیبانی پورتالتون بگید تا تنظیمات مربوطه رو بهتون بده

با تشکر

جابر عزیز هر سروری یک آدرس داره و یک جور تنظیم شده ، یک آدرس یکتا وجود نداره. اینکه این گزینه در host اشتراکی تنظیم باید بشه به این علت هست که کسان دیگه ای که روی سرور هستند به فایل های دیگه دسترسی پیدا نکنند و اینکه پشتیبانی شما نمی دونه چه جوری تنظیم کنه من کمکی نمی تونم بکنم.

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...