ahmad4u 0 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ مدیر انجمن دسترسی برای حذف تاپیک کاربران نداره تمام تنظیمات هم چک کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber 0 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ دقیقا برای منم همچین مشکلی به وجود اومده و این پیغام رو میده شما نمیتوانید اولین ارسال از موضوع را حذف نمایید. در صورتی که دومین ارسال کاربر رو می تونم حذف کنم اما کل تاپیک رو خیر ؟؟!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ با سلام در بخش Manage Forums در مدیریت، انجمن مورد نظرتون رو تیک بزنید سپس در انتهای صفحه نام کاربر یا گروه کاربری رو وارد کنید و سپس روی Add Moderator کلیک کنید. در صفحه بعد تنظیمات رو انجام بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber 0 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ تنظیم کردم دوست عزیز هنوز پیغام زیر میاد توی خذف تاپیک ها و پست ها شما نمیتوانید اولین ارسال از موضوع را حذف نمایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ تنظیم کردم دوست عزیز هنوز پیغام زیر میاد توی خذف تاپیک ها و پست ها شما نمیتوانید اولین ارسال از موضوع را حذف نمایید. به این خاطر هست که ارسال اول اسمش پست نیست، اسمش تاپیک هست. پس باید کل تاپیک رو حذف کنید. یا اگر این کار رو نمی خواید بکنید باید با تاپیک دیگه پست ها رو ادغام کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber 0 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ این مشکلم حل شد ممنون از راهنماییتون اما از وقتی گروه ها رو تنظیم کردم تاریخ عضویت admin زده تاریخ عضویت : ۱۰ آبا ۱۳۹۳ در صورتی که سایت ام بیشتر از 7 سال است بازه درسته من انجمنم اول phpbb بوده بعد شده mybb الانم هم IPB اما تا قبل از اینکه گروه های کاربری رو دستکاری کنم تاریخ عضویتم درست بود !!! در ضمن تاریخ عضویت کاربرانم درسته اما ادمین اینجوری شده !!! چطور می تونم تاریخ عضویت رو اصلاح کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ با سلام این به دلیل این هست که با یوزر اصلی ادغام شده و چنین چیزی شده. بهترین راه این هست که تاریخ عضویت یکی دیگه از کاربران تون رو برای خودتون بگذارید که مثلا یوزر شماره 2 سایت نزدیک به تاریخ عضویت شما هست. برای اینکار از SQL استفاده می کنیم. ابتدا شما به بخش زیر برید: Support > SQL Management > SQL Toolbox در انتهای صفحه کوئری زیر رو وارد کنید : SELECT joined FROM `members` WHERE member_id =2 منظور از عدد 2 کاربر با id شماره 2 هست. در خروجی باید یک عدد به شما داده بشه. اون عدد رو کپی کنید و به جای 000000 های کوئری زیر بگذارید و فرمان رو اجرا کنید. UPDATE `members` SET `joined`=000000 WHERE member_id =1; عدد 1 باید id کاربر مدیر باشه که با رفتن به پروفایل مدیریت عدد اون در اول آدرس صفحه هست. دقت داشته باشید اگر که پیشوند دارند جداول شما باید به اول members اضافه کنید مثلا : SELECT joined FROM `ipbfarsi_members` WHERE member_id =2 موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.