رفتن به مطلب

قرار دادن آمار سایت در صفحه اصلی تالا

ارسال‌های توصیه شده

سلام.میدونم که آمارگیر گوگل بهترینه.اما من میخام آمار بازدید، آمار بازدید امروز ، دیروز ،ماه و سال رو بذارم توی صفحه اول تالار.مثل خیلی از سایتهایی که دیدید میخام بدونم این موضوع برای آی پی بی قابل انجامه؟یعنی در واقع میخام برخی از اطلاعات آمارگیرم برای کاربران قابل مشاهده باشه.برای این کار چه باید کرد؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• مدیر کل بازنشسته سایت

کد مورد نظر از آمارگیر مورد نظرتون رو تو بیت تمپلیت پوسته باید اضافه کنید.

برای همه ی صفحات بخواید بذراید یعنی همه جای سایت باشه تو بیت global template در مکان مورد نظر قرار بدید کدتون رو.

فقط تو ایندکس بخواید بذارید مثلا تو بیت board index template 

و ....

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi
لینک ارسال

• 2 هفته بعد...
SaEeD NaZaRi، در تاریخ 28 Nov 2014 - 12:41 صبح گفته است:

کد مورد نظر از آمارگیر مورد نظرتون رو تو بیت تمپلیت پوسته باید اضافه کنید.

برای همه ی صفحات بخواید بذراید یعنی همه جای سایت باشه تو بیت global template در مکان مورد نظر قرار بدید کدتون رو.

فقط تو ایندکس بخواید بذارید مثلا تو بیت board index template 

و ....

داداش من tracking code رو از گوگل آنالیز دریافت و در فیلد مربوطه در انجمن قرار دادم. علاوه بر اون همون کد رو در بیت گلوبال هم قرار دادم که عکس زیر گویای این امر هست. تمملیت رو هم ریکش و ریبیلد کردم. اما هیچ اطلاعاتی در صفحه اصلی سایت نمایش داده نشد.من میخام اطلاعاتی مانند تعداد بازدید امروز و این ماه و ... رو در صفحه اصلی سایتم بذارم.

post-480-0-94021800-1418281075_thumb.png

لینک ارسال

• مدیر کل بازنشسته سایت

گوگل آنالیز برای این مقصود شما به کار نمیره.

برای نمایش دادن از آمارگیر هایی که کدی به شما جهت نمیش دادن امار به کاربرا هست استفاده کنید.

لینک ارسال

گوگل آنالیز برای این مقصود شما به کار نمیره.

برای نمایش دادن از آمارگیر هایی که کدی به شما جهت نمیش دادن امار به کاربرا هست استفاده کنید.

من نمیخام فقط آیکن آمارگیر رو نشون بده.میخام اعداد مربوط به آمار رو هم نشون بده.از histat میشه به همین منظور استفاده کرد؟ اکثر اینایی که دیدم فقط میان یه آیکن میذارن تو صفحه سایتت و بعد با کلیک کردن بر روی اون آیکن ارجاع داده میشوید به سایت آمارگیر مربوطه.اما من میخام مثل یه سری سایتهایی که با cms میزنن و یه ماژول هایی داره که آمار بازدید امروز و این هفته و .. رو نشون میدن توی تالارم هم یه همچین حالتی توی صفحه اصلی تالارم به طور کامل داشته باشم.

برای این منظور باید چه کرد؟

لینک ارسال

با تشکر از افرادی که پاسخ دادند.

اما به آیندگانی که این مشکل رو دارند:

هر چند این تاپیک به اون نتیجه ای که لازم بود نرسید اما این لینک رو می تونید بررسی کنید که تا حدی شما رو به این خواسته نزدیک میکنه.اگه برنامه نویسی بلد باشید میتونید در فایلی که در تاپیک لینک داده شده قرار داره تغییر ایجاد کنید تا به خواستتون برسید.لینک کمک کننده:

http://ipsfarsi.com/topic/13124-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D9%82%DB%8C%D9%82-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86/

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...