سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ انجمن IPB امکان آپلود فایل در ساب دامنه رو نداره و فایل ها در روت هاست آپلود میشه حالا اگه فضای پر شد چیکار کنیم؟ (مثلا به اندازه ای پر بشه که یه سرور بزرگ هم نتونه اون رو پشتیبانی کنه) راه حل این مشکل چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MReza 407 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ انجمن IPB و همه اپلیکیشنهای آن امکان آپلود فایل در ساب دامین / در هاست دیگری جز هاست انجمن و یا اصلا آپلود فایل در سرور ویندوزی رو هم میدهد. راه حل مشکل هم جستجو در انجمن و بهره گیری از آموزشهایی هست که برای شما نوشته شده. من حدس میزنم شما آشنایی کمی دارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ انجمن IPB و همه اپلیکیشنهای آن امکان آپلود فایل در ساب دامین / در هاست دیگری جز هاست انجمن و یا اصلا آپلود فایل در سرور ویندوزی رو هم میدهد. راه حل مشکل هم جستجو در انجمن و بهره گیری از آموزشهایی هست که برای شما نوشته شده. من حدس میزنم شما آشنایی کمی دارید. من میخوام کلیه فایل های پیوست در یه ساب دامنه مثل: upload.site.com آپلود بشه قبلا مدیران این انجمن بهم گفتن نسخه 3.4 این امکان رو نداره اگه واقعا چنین چیزی ممکنه، لطفا تاپیک آموزشی اون رو بهم معرفی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MReza 407 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ فکر کردم منظور شما از فایل ip.download هست. http://ipsfarsi.com/topic/14921-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-ftp-%D8%AF%D8%B1-ipdownloads/ در مورد پیوست من خودم امتحان نکردم ولی اگر دایرکتوری ساب دامین شما در هاست انجمن باشه احتمالا باید بشه. سرچ کنید در پنل ادمین Path to 'upload' directory و مسیر دایرکتوری سابدامین رو بدید بعد سرچ بزنید Upload URL و مسیر URL رو هم تعیین کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ فکر کردم منظور شما از فایل ip.download هست. http://ipsfarsi.com/topic/14921-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-ftp-%D8%AF%D8%B1-ipdownloads/ در مورد پیوست من خودم امتحان نکردم ولی اگر دایرکتوری ساب دامین شما در هاست انجمن باشه احتمالا باید بشه. سرچ کنید در پنل ادمین Path to 'upload' directory و مسیر دایرکتوری سابدامین رو بدید بعد سرچ بزنید Upload URL و مسیر URL رو هم تعیین کنید. این روش باعث میشه در آینده دچار مشکل بشم چون اگه به یه سرور دیگه انتقال پیدا کنه، همه چیز نابود میشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MReza 407 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ پیشنهاد من به شما این هست که از همین ip.download استفاده کنید و پیوست کردن رو از طریق این مد انجام بدید. به این شکل که قابلیت پیوست رو حذف کنید و به کاربرها توصیه کنید فایلهای پیوستی خودشون رو در بخش اختصاصی IP.Download انجام بدن. این طوری میشه دسترسی ریز هم تعیین کرد. چه کسانی بتونن دانلود کنن / چه کسانی بتونن آپلود کنن. چه کاربهایی بتونن فایل رو ببینن یا نبینن. حتا میشه محدودیت سرعت دانلود گذاشت و ... پیوستش به پستها هم شکیلتر از این پیوست کنونی هست. مثلا این یک فایل من که اینجا در ip.download گذاشتم. http://ipsfarsi.com/files/file/1519-/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ پیشنهاد من به شما این هست که از همین ip.download استفاده کنید و پیوست کردن رو از طریق این مد انجام بدید. به این شکل که قابلیت پیوست رو حذف کنید و به کاربرها توصیه کنید فایلهای پیوستی خودشون رو در بخش اختصاصی IP.Download انجام بدن. این طوری میشه دسترسی ریز هم تعیین کرد. چه کسانی بتونن دانلود کنن / چه کسانی بتونن آپلود کنن. چه کاربهایی بتونن فایل رو ببینن یا نبینن. حتا میشه محدودیت سرعت دانلود گذاشت و ... پیوستش به پستها هم شکیلتر از این پیوست کنونی هست. مثلا این یک فایل من که اینجا در ip.download گذاشتم. کاربر های من اکثرا تازه وارد هستن که حتی ثبت نام در انجمن رو هم خودم حضوری بهشون یاد میدم... میخوام واسه آپلود از یه روش (آسان ترین روش) استفاده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MReza 407 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ مشکلی نداره. این روش که گفتم راه رو ساده تر میکنه به طور مثال شما همین الآن رو این لینک که کلیک کنید میتونید فایل آپلود کنید این لینک رو میتونید درهرجای انجمن قرار بدید. برای عکس هم از IP.Gallery استفاده کنید که lightbox اون در حد فیسبوک هست. مشخصات / کامنت روی عکس و ... مثلا ببینید به چه شکل هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.