سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ من میخوام تصاویر بند انگشتی در کنار آخرین مطلب در بلوک انجمن حذف کنم (شبیه به وردپرس پارسی) یعنی در بلوک آخرین مطالب انجمن, کنار هر مطلب, تصویر آواتار کاربر قرار نگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ اول از همه hookRecentTopics رو باز کنید خط زیر رو حذف کنید {parse template="userSmallPhoto" group="global" params="$r"} عبارت زیر رو class='ipsList_withminiphoto' با این عوض کنید class='ipsList_inline' لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ کد اول تصویر رو حذف کرد اما وقتی کد دوم رو حذف میکنم و کد سوم رو جایگزین اون میکنم, منو ها یکم بهم ریخته میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ مشکل برطرف شد البته باید بجای کد سوم از کد زیر استفاده بشه class='ipsList' لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ برای من الان درست نشون می ده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.