رفتن به مطلب

مشکل بعد از انتقال vb به IPB

ارسال‌های توصیه شده

با سلام. اولین پستم هستش اینجا امیدوارم به جواب برسم.

از ویبولتین کوچ کردم به IPB به خاطر سادگی و قدرت این سیستم.

1-مهم ترین مشکل اینه که بعد از انتقال همه چیز دیگه وقتی با یوزر ادمین روی فروم کلیک میکنم میره توی این ادرس : /admin/install/ و چون من اینو پاک کردم مسلما خطای 404 میده. ولی برای مهمان خوب نشون میده.

2-مشکل قالب:  ایا این قالب دیفالت خود سیستم فارسی شدش هستش ؟ یعنی فونت و ... اوکی شده باشه ؟ در ضمن عکس های این قالب از یه سایت فیلتر انگار بالا میاد و بدون فیتر شدن یه سری عکس ها لود نمیشن. در ضمن اگه افزونه ای چیزی در مورد اواتار پیشفرض سراغ دارید معرفی کنید.

3-ایا راهی هست که من چند تالار رو ادغام کنم توی یک تالار ؟ چون یه بار تست کردم یک تالار رو حذف کردم و موقع حذف پرسید زیر مجموعه هارو به یه تالار دیگه منتقل کن که من منتقل کردم ولی مثل اینکه مطالبش پرید ؟!

سوالی هم که برام پیش اومده ایا فارسی ساز قسمت مدیریت وجود داره اصلا کسی ترجمه کرده ؟

با تشکر.

یه مشکل هم همین الان دیدم قسمت دسترسی گروه های کاربری به انجمن هستش که مثلا من برای گروه ادمین تمام تیک های دسترسی رو میزنم ولی وقتی سیو میکنم فقط چند تا از گزینه ها تیک خورده باقی میمونن. البته گروه های دیگه هم تست کردم و به همین صورت بودش ! البته بجز گروه مهمان.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• پاسخ 23
  • عمر موضوع
  • آخرین پاسخ
  • بنیان گذار IPSFarsi

با سلام :)

هر چند بارها این سوالات رو ما پاسخ دادید ولی دوباره خدمت تون من عرض می کنم.

1- این مشکل می تونه از cache ارایه دهنده اینترنت شما باشه. که چنین چیزی اتفاق می افته.

2-بله داحل بخش دریافت وجود داره. مشکل تصاویر به خاطر gravatar هست که فیلتره می تونید از مدیریت غیرفعال کنید.

3-بله اگر که انجمنی که می خواید انتقال بدید نوعش category نباشه مطالب نمایش داده می شه و به همین روشی که خودتون گفتید هست.

سوالی هم که برام پیش اومده ایا فارسی ساز قسمت مدیریت وجود داره اصلا کسی ترجمه کرده ؟

بله وجود داره ولی به دلیل ایجاد مشکلات زیاد اون رو حذف کردیم.

یه مشکل هم همین الان دیدم قسمت دسترسی گروه های کاربری به انجمن هستش که مثلا من برای گروه ادمین تمام تیک های دسترسی رو میزنم ولی وقتی سیو میکنم فقط چند تا از گزینه ها تیک خورده باقی میمونن. البته گروه های دیگه هم تست کردم و به همین صورت بودش ! البته بجز گروه مهمان.

به خاطر suhosin هست که در host شما از مقدار مورد نیاز IPB کمتر هست که در صفحه اول مدیریت باید این نکته رو خود IPB به شما نشون بده.

لینک ارسال

به خاطر suhosin هست که در host شما از مقدار مورد نیاز IPB کمتر هست که در صفحه اول مدیریت باید این نکته رو خود IPB به شما نشون بده.

میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟ الان راه حل من چیه ؟ من الان ادمین هستم ولی نصف انجمن هارو اصلا نمیبینم !

چطور این مقدار رو باید زیاد کرد ؟ راه دیگه نداره ؟

ممنون بابت پاسختون.

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟ الان راه حل من چیه ؟ من الان ادمین هستم ولی نصف انجمن هارو اصلا نمیبینم !

چطور این مقدار رو باید زیاد کرد ؟ راه دیگه نداره ؟

ممنون بابت پاسختون.

در صفحه اول مدیریت یک بخش هست که به شما اخطار می ده در این مورد. اون بخش رو پیدا کنید و متنش رو برای پشتیبانی سرورتون بفرستید تا اون مقادیر رو ست کنند.

لینک ارسال

تا دیشب که پست قبلیم رو ارسال کردم هیچی نبود.

الان که رفتم مدیریت رو ببینم و عکس بگیرم بگم هیچ اخطاری نیست دیدم یه اخطار اومده

Spam Monitoring Service Error
The last call to the Spam Monitoring Service resulted in an error (). If the problem persists, you may wish to contact technical support for assistance. 

همینو ارسال کنم وا هاستینگ ؟

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

خیر این نیست. از صفحه اول مدیریت تون یک تصویر بگیرید اینجا بگذارید.

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

من دقیق یادم نمیاد این مشکل مربوط به کدوم تنظیم apache هست. ولی فعلا برای رفع مشکلتون می تونید از طریق بخش Forums و دونه دونه تنظیم کردن Permission ها اقدام کنید.

لینک ارسال

برای حل مشکل سوهاسین میشه مقدارش تو htaccess نوشت تا خودش به صورت اتومات فعال بشه ..... حتما نیاز نیست به پشتیبانی تیکت داده بشه ....

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...