raminr63 0 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سلام من از اپلیکشن advert استفاده میکنم هر وقت میخوام تبلیغات بهش اضافه کنم این اررور رو بهم میده [#ADVA_A003] You didn't entered name. Please try again. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ با سلام خطا که به شما می گه نامی وارد نکردید. از اون صفحه ای که می خواید تبلیغات رو وارد کنید بعد از اینکه فرم رو پر کردید عکس بگیرید تا بشه راهنمایی بیشتر در صورت امکان کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raminr63 0 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ عکسها رو به ترتیب زیر هم میزارم: بعد از اینکه you can try to refresh the page by clicking here رو میزنم این رو میده: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raminr63 0 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ up دسترسی ارسال پست شما برای دو روز برداشته شد. قبلا در ۲۶ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ق.ظ یکبار هشدار کتبی دریافت کرده بودید مبنی بر اینکه تاپیک رو نیارید بالا اگر کمکی باشه کمک تون می کنیم. قبلش هم شفاهی . به همین دلیل این مورد اعمال شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.