قــربـانـپور 114 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ دوستان درود ، اگر امکانش هست میخواستم زحمت بکشید و این BBCode های AlertBo همین انجمن رو برای دانلود قرار بدید . ( البته فکر میکنم با فایل BBcode های مخصوص این انجمن هم قابل دسترس باشه ) دومین درخواستم هم تقریبا مشابه همین موضوع هستش که استایلهای snfile که به عنوان Button هم کاربرد داره و در بالای همین انجمن لینک های دانلود نسخه هارو پوشش داده رو بفرمایید نحوه کار باهاش به شکلی خواهد بود اگر بخوایم اون هم داشته باشیم . در صورتی که تاپیکش از قبل بوده و من مجددا تاپیک زدم عذرخواهی میکنم سپاس . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ با سلام http://ipsfarsi.com/topic/11658-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-bbcode-warningsuccessinformation/ دومین درخواستم هم تقریبا مشابه همین موضوع هستش که استایلهای snfile که به عنوان Button هم کاربرد داره و در بالای همین انجمن لینک های دانلود نسخه هارو پوشش داده رو بفرمایید نحوه کار باهاش به شکلی خواهد بود اگر بخوایم اون هم داشته باشیم . یک نکه کد HTML هست که تنها در یک templatebit جدا قرار داده شده. چیز خاصی نیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.