ahmad4u 0 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ خیلی عجیبه دیروز تاپیک با موضوع "مشکل نمایش انجمن بر روی دامین دیگر هاست" ایجاد کردم اما الان نیست .. پاکش کردن یا شایدم گم شده حالا مهم نیست و دوباره می نویسم آقا ما با دو دامین به یه هاست وصل هستیم یه دامین اصلی و یه دامین که ریدایرکت هست به دامین اصلی انجمن روی دامین اصلی بالا میاد اما روی دامین فرعی نشون نمیده اصلا مشکل از چیه؟ با دستکاری htaccess میشه درستش کرد؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
قــربـانـپور 114 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ دامین های شما چه اصلی چه فرعی پارک شده یا ADDon شده . انجمن در پوشه نصبه یا Root نصبه بعدشم منظورتون از اینکه روی دامین فرعی نشون نمیده چیه ؟ منظور اینه که لینکاش تغییر نمیکنه یا کلا بالا نمیاد ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u 0 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ دامین های شما چه اصلی چه فرعی پارک شده یا ADDon شده . انجمن در پوشه نصبه یا Root نصبه بعدشم منظورتون از اینکه روی دامین فرعی نشون نمیده چیه ؟ منظور اینه که لینکاش تغییر نمیکنه یا کلا بالا نمیاد ... دامین دوم بصورت پارک دامین هست انجمن هم بصورت سابدامین و در فولدر نصب شده اصلا انجمن بر روی دامین پارک شده نشون نمیده و ارور Server not found نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ با سلام اصلا انجمن بر روی دامین پارک شده نشون نمیده و ارورServer not found نشون میده این مشکل رو با پشتیبانی سرور تون درمیون بگذارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u 0 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ مطمئنید این مشکل از IPB نیست میتونید یک سایت که از دو دامین برای انجمن استفاده میکنه نام ببرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
قــربـانـپور 114 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ دوست عزیز شما یک فایل .htaccess ایجاد کنید و محتویات زیر رو درش قرار بدید . اگر وجود داره محتویات اون رو چک کنید به شکل زیر باشه <IfModule mod_rewrite.c> Options -MultiViews RewriteEngine On RewriteBase /IPB/ RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule \.(jpeg|jpg|gif|png)$ /IPB/public/404.php [NC,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /IPB/index.php [L] </IfModule> در رفرش صفحه از کلیدهای Controll + F5 استفاده کنید . در صورتی که کار نکرد و باز مشکل داشت . باید به هاستینگ اطلاع بدید اونها مشکل رو رفع میکنند . این خیلی مهم نیست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u 0 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ هنوز جواب سوال من رو ندادید شما مطمئنید این مشکل از هاست هست و از IPB نیست میتونید یک سایت که از دو دامین برای انجمن استفاده میکنه نام ببرید؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ هنوز جواب سوال من رو ندادید چرا جواب دادیم : با سلام این مشکل رو با پشتیبانی سرور تون درمیون بگذارید. این مشکل شما ربطی به IPB نداره. دامنه یه چیز هست host یه چیز نرم افزار تحت وب هم یه چیز. شما توی host و domain مشکل دارید ربطی به نرم افزاری که نصب هست نداره. سرور شما مشکل داره. در ضمن کپی رایت IPB از سایت شما حذف شده که از طریق system Setting قابل برگشت هست. در صورت نبود کپی رایت پشتیبانی از شما صورت نمی گیره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u 0 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ چرا جواب دادیم : این مشکل شما ربطی به IPB نداره. دامنه یه چیز هست host یه چیز نرم افزار تحت وب هم یه چیز. شما توی host و domain مشکل دارید ربطی به نرم افزاری که نصب هست نداره. سرور شما مشکل داره. در ضمن کپی رایت IPB از سایت شما حذف شده که از طریق system Setting قابل برگشت هست. در صورت نبود کپی رایت پشتیبانی از شما صورت نمی گیره. دوست عزیر شما خودتون جواب خودتون رو دادید و من برای روشن تر شدن موضوع با مثال عرض میکنم الان سایت من با دیتالایف هست و براحتی با دو دامین (یه دامین اصلی و یه دامین پارک شده) نمایش داده میشه پس مشکلی از هاست نیست اما انجمن که در فولدر forum نصب شده فقط بر روی دامین اصلی نمایش داده میشه و بر روی دامین پارک شده نمایش داده نمیشه پس مشکل از انجمن ساز هست چون اگر مشکل از هاست بود نباید خود سایت را هم بر روی دامین پارک شده نشون میداد در مورد حذف کپی رایت هم بعد از مشکلات نسخه 3.4.7 و جایگزینی فایل های نسخه 3.4.6 نمیدانم چطوری و بدون اطلاع در پخش setting نمایش کپی رایت غیرفعال شده بود و در اینکار هیچگونه عمدی در کار نبوده و در هر انجمنی که حضور داشتم از IPB حمایت کرده و دیگران را تشویق به استفاده از آن کرده ام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ در مورد حذف کپی رایت هم بعد از مشکلات نسخه 3.4.7 و جایگزینی فایل های نسخه 3.4.6 نمیدانم چطوری و بدون اطلاع در پخش setting نمایش کپی رایت غیرفعال شده بود و در اینکار هیچگونه عمدی در کار نبوده و در هر انجمنی که حضور داشتم از IPB حمایت کرده و دیگران را تشویق به استفاده از آن کرده ام نظر لطف شما بوده. الان سایت من با دیتالایف هست و براحتی با دو دامین (یه دامین اصلی و یه دامین پارک شده) نمایش داده میشه پس مشکلی از هاست نیست اما انجمن که در فولدر forum نصب شده فقط بر روی دامین اصلی نمایش داده میشه و بر روی دامین پارک شده نمایش داده نمیشه پس مشکل از انجمن ساز هست چون اگر مشکل از هاست بود نباید خود سایت را هم بر روی دامین پارک شده نشون میداد من نظرم رو خدمت تون گفتم. حالا اگر بقیه دوستان راه حلی داشته باشن بیان می کنند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.