محمد زاده 0 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ با سلام ببخشید چجوزی میشه این لیست زییر را زمان نمایشش افزایش داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلام اگر منظور شما اون (120 دقیقه گذشته) است از آدرس زیر قابل افزایش است System Settings >> Advanced >> CPU Saving & Optimization مقدار [Cut off for active user display [in minutes به مقدار دلخواه افزایش دهید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد زاده 0 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ ممنون از شما این 120 دقیقه ایا روی نمایش اسامی کاربرانی که انلاین هستند تاثیر داره؟ منظور من این است مثلا من از سایت میرم بیرون ایا ایدی من تا 120 دقیقه انلاین نگه میدارد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ وقتی که از انجمن خارج می شوید دیگه جز کاربران آنلاین نیستید ! فقط کاربرانی که عرض این 120 دقیقه آنلاین هستند نمایش می دهد ، حتی اگر عرض این 120 دقیقه داخل انجمن هیچ فعالیتی انجام ندهند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.