قــربـانـپور 114 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ دوستان درود . من از این مد استفاده کردم ، کانفیگ کردمش و کارهای اولیه رو انجام دادم . الان مشکلم اینه که وقتی فیلد اضافه تعریف میکنم روی این مد ، بعد از پر شدن توسط کاربر ( تست ) مقدار فیلد های اضافی رو برای من ارسال نمیکنه . علاوه بر اون مشکل نمایش تاریخ هم داره . حالا تاریخش مهم نیست . اما نمایش فیلد های اضافی واقعا چیزیه که بهش نیاز دارم . در تنظیمات ایمیل این مد به این صورت ذکر شده برای ایمیل : ارسال شده توسط : {name} آدرس ایمیل : {email} آی پی : {ip} در تاریخ : {date} {customfields} متن پیام:{content} لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
قــربـانـپور 114 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ فعلا یک روش دیگه جایگزین کردم . تا ببینم چه کار با ارسال فیلد ها به ایمیل میشه انجام داد . مینویسم شاید شخص دیگری هم نیاز داشته باشه . در بخش System Setting به قسمت Ibadvanced رفتم گزینه Contact Form و از تنظیمات مربوط به Handling messages رو بر روی New topic گذاشتم تا با پر شدن فرم ، تاپیک جدیدی در انجمن آغاز بشه . بعد به بخش تنظیمات خود برنامه رفتم و دپارتمانی مبنی بر انجمن ایجاد کردم . به بخش دسترسی های انجمن رفتم و اون دسته رو برای کاربران مخفی کردم . فعلا یه جورایی کار بذون ایمیل کار رو راه میندازه اما مشکل اصلی ایمیل نشدن فیلد های اضافه و یا متن فارسی اونهاست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.