ρουrια αmιrι 14 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ سلام ، در بخش دریافت 3 بلوک وجود داره به شکل زیر میخواستم به جای بلوک "دارای بیشترین امتیاز" ، فقط فایل های تجاری نمایش داده بشه سوال دوم اینکه تا مدتی قبل در سایدبار بخش دانلود دو بلوک بیشترین دریافت ها وجود داشت ، بیشترین دریافت ها (رایگان) و بیشترین دریافت ها (تجاری) ولی الان فقط یک بلوک با عنوان بیشترین دریافت ها وجود داره نمیدونم به چه دلیل پیشاپیش تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ρουrια αmιrι 14 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ ظاهرا من جا موندم تاپیک های قبل و بعد من پاسخ داده شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ρουrια αmιrι 14 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ من هرچی منتظر بمونم ظاهرا کسی به دادم نمیرسه یکی لطف کنه مسیر رو بهم نشون بده باقیش رو خودم سر و کله بزنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.