raminr63 0 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلام علت اینکه بیشتر مواقع حالت اژاکس تو انجمن از کار میافته چیه ایا ممکنه از cloudflare باشه؟! تو انجمن بنده این مشکل خیلی زیاد پیش میاد بجای اینکه اون قسمت هایی که باید اژاکس باشن وقتی روش کلیک میکنی یه صفحه باز میکنه مثل login یا عوض کردن اسکین انجمن یا زبان انجمن یا چت باکس و همه قسمتهایی که حالت اژاکس دارند. چند بار باید f5 بکنیم تا درست بشه!! چند بار هم recache کردم ولی باز همون مشکله. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ با سلام از پنل کلودفلیر rocket loader رو خاموش کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raminr63 0 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اقای نامی دست گلت درد نکنه اقا خیلی مردی داداش شرمنده میدونم جاش اینجا نیست ولی این اسکرول دوباره برگشته باز هم عرض انجمن بنده اسکرول افتاده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اقای نامی دست گلت درد نکنه اقا خیلی مردی داداش شرمنده میدونم جاش اینجا نیست ولی این اسکرول دوباره برگشته باز هم عرض انجمن بنده اسکرول افتاده خوب جستجو کنید دوست من! هزار بار گفته شده. sound notification رو در شوت باکس غیرفعال کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raminr63 0 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ شرمنده داداش مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul2023 0 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ با سلام از پنل کلودفلیر rocket loader رو خاموش کنید. کجاست این که گفتی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ کجاست این که گفتی ؟ Cloudflare Setting زبانه Performance settings انتهای اون صفحه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasoul2023 0 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ به جان خودم بد آدرس میدی یا من همچین چیزی ندارم ... App خاصی باید نصب باشه تا این قابلیت را بشه دید ؟ من تنها Preference که دیدم گزینه Preference Mode بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ به جان خودم بد آدرس میدی یا من همچین چیزی ندارم ... App خاصی باید نصب باشه تا این قابلیت را بشه دید ؟ من تنها Preference که دیدم گزینه Preference Mode بود یک تصویر از تنظیمات Cloudflare Setting تون اینجا بگذارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.