رفتن به مطلب

مشکل با صفحه اول

ارسال‌های توصیه شده

با سلام

از دیروز یه مشکل عجب برای انجمن بنده اتفاق افتاده صفحه ایندکس یا همون صفحه اصلی انجمن بنده اصلا بزا نمیشه و کلا صفحه سفید میاره اما تاپیک ها وسایر قسمتها بخوبی باز میشن؟

لطفا کمک کنید خیلی حیاتی این موضوع :)

با تشکر.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من به اخرین اپدیت یعنی IP.Board v3.4.7 اپگرید کردم فعلا باز شد. (البته فایلهای جدید روی فایلهای قدیمی ریختم ایا لازمه برای کامل شدن اپگرید هم کاری بکنم؟)

بعد من تو پوشه های Cache رو نگاه میکردم اکثرا فولدرها پرمیشن 777 رو داره ایا این خطرناک نیست چون تجربه اش رو دارم قبلا رو سایتم شل اپلود شده بود. اگه پرمیشن رو به 755 تغییر بدم مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

با سلام :)

پوشه cache باید 777 باشه تا از قابلیت کش بشه استفاده کرد.

برای اینکه آپگرید کامل بشه وارد مدیریت بشید صفحه بروزرسانی برای شما میاد و نام کاربری و کلمه عبورتون رومی خواد و پروسه بروزرسانی شروع میشه.آموزش اون در بخش آموزش ها هست. چیز خاصی نداره.

لینک ارسال

ممنون من ورژن 4.7 رو از اینجا دانلود کردم واپگرید هم انجام دادم ( البته تو صفحه اپگرید نشون داد که 4.6 اخرینه و اپگرید ) که فقط یکی از پلا گینهام رو اپگرید کرد اما خود انجمن رو 4.6 موند قضیه چیه این فایل که 4.7 گذاشتین نکنه همون 4.6 هستش ؟!

راستی من تو فایل constants.php از کد زیر برای جلوگیری از چک کردت اپدیت استفاده میکنم ایا لازمه اینو غیر فعال کنم.

define( 'SKIP_UPGRADE_CHECK', true );
لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

ممنون من ورژن 4.7 رو از اینجا دانلود کردم واپگرید هم انجام دادم ( البته تو صفحه اپگرید نشون داد که 4.6 اخرینه و اپگرید ) که فقط یکی از پلا گینهام رو اپگرید کرد اما خود انجمن رو 4.6 موند قضیه چیه این فایل که 4.7 گذاشتین نکنه همون 4.6 هستش ؟!

راستی من تو فایل constants.php از کد زیر برای جلوگیری از چک کردت اپدیت استفاده میکنم ایا لازمه اینو غیر فعال کنم.

define( 'SKIP_UPGRADE_CHECK', true );

وقتی این کد در constant.php هست بروزرسانی انجام نمی شه !

لینک ارسال

اقای نامی این کد رو غیر فعال کردم باز همون قضیه هستش فکر کنم اپدیت 4.7 که گذاشتید همون 4.6 هستش میشه تست کنید ممنون.

pyygiwb81ycn.png

لینک ارسال

باعرض معذرت مشکل از من بود بنده اسم پوشه ادمین رو تغییر داده بود از اون بود

حالا وقتی میخوام اپگرید کنم ازم licenses key میخواد اپگرید کنم مشکلی برام پیش نیاره؟

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

باعرض معذرت مشکل از من بود بنده اسم پوشه ادمین رو تغییر داده بود از اون بود

حالا وقتی میخوام اپگرید کنم ازم licenses key میخواد اپگرید کنم مشکلی برام پیش نیاره؟

اگر نسخه نال هست ، خیر مشکلی پیش نمیاد.

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...