benii 1 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ من ارز این آموزش برای هماهنگ سازی جوملام با انجمنم استفاده کردم و انجام دادم اما کاربر های جوملا نمیتونن به انجمن لاگین کنن و نه کاربر های انجمن به جوملا از یه طرف هم وقتی کاربری با که تو جوملا ساخته شده و یا اصلا اکانتش غلط هست لاگین میکنه پایگاه دادم ارور میده اینم از سایتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ρουrια αmιrι 14 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ فکر میکنم اول باید فکر تغییر هاست باشید ، سایتتون بالا نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
benii 1 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ فکر میکنم اول باید فکر تغییر هاست باشید ، سایتتون بالا نمیاد فکر کنم باید بفکر تغییر مرورگرت باشی :oops: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ρουrια αmιrι 14 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ فرض کنیم مشکل از مرورگر من ، که نیست چون در ایران پینگ ندارید https://www.host-tracker.com/InstantCheck/ResultComplete/a0f7d51f-b769-e411-93f6-00155d368c3c لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
benii 1 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ پس چرا واسه من لود میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اگر دچار مشکل شده بدین معنی هست اطلاعات مربوط به دیتابیس درست نیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
benii 1 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اگر دچار مشکل شده بدین معنی هست اطلاعات مربوط به دیتابیس درست نیست. من که مطمئا هستم درسته میخوای عکس بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ من که مطمئا هستم درسته میخوای عکس بزارم تصویر هم بگذارید فرقی نمی کنه من نمی تونم کمک تون کنم به خاطر اینکه باید از صحت اطاعات دیتابیس از طرف شما مطمئن شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
benii 1 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ تصویر هم بگذارید فرقی نمی کنه من نمی تونم کمک تون کنم به خاطر اینکه باید از صحت اطاعات دیتابیس از طرف شما مطمئن شد. قسمت Joomla Database Port رو باید چی بزارم یا از کجا میتونم پیدا کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ از پشتیبانی سرور تون سوال بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.