محمد زاده 0 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ سلام. من در یکی از انجمن ها دیده بودم در پایین سایت قسمت کاربران انلاین ،در کنار موتور های جستجوگر بینگ و گوگل و یاهو اسم facebook هم هست.میخواستم ببینم چجوری میشه این کار انجام داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Joker 62 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ درود تاپیک زیر رو مشاهده کنید به کارتون میاد احتمالا http://ipsfarsi.com/topic/15302-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%AC%D9%88-%D8%A7%D8%B2-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D9%85%DB%8C%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%B1%D8%B3/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد زاده 0 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ افزونه جالبی بود ، اما من میخوام فیس بوک از انجمن بازدید کنه این فکر کنم فقط گروه کاربری بهشون میده اما من یه سایت دید در قسمت مهمان ها زده بود facebook و داشت از سایت بازدید میکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سحر شیرازی 1835 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ سلام شما کلمه ی FaceBook رو در پنل مدیریت سرچ کنید تمامی تنظیمات مربوطه نمایش داده میشه و می تونید از طریق تنظیمات پیش رو موارد دلخواهتون رو تنظیم کنید. لطفا موقع ارسال تاپیک در بخش مربوطه تاپیک ایجاد کنید، شما از نسخه ی 3.3 استفاده می کنید که تاپیک هاتون در این بخش هست؟ انتقال به بخش 3.4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد زاده 0 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ سلام تنظیمات انجام دادم ، اما وقتی از سایت خارج میشم و میخوام با فیس بوک وارد بشم . صفحه خطای درسترسی میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ سلام تنظیمات انجام دادم ، اما وقتی از سایت خارج میشم و میخوام با فیس بوک وارد بشم . صفحه خطای درسترسی میاد تنظیمات به درستی انجام نشده. یکی دیگه از کاربران هم مشکل شما را داشتن. جستجو کنید تاپیکش رو پیدا می کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.