رفتن به مطلب

تنظیم قالب سایت

ارسال‌های توصیه شده

سلام من  قالبی رو شروع کردم به هماهنگ کردن با زبان فارسی تازه وارد هم هستم تو ای پی بی فقط میخواستم ببینم که این قسمت که عکس کاربرا رو نشون میده عکس هم میزارم ترازش راست بشه مثل همین انجمن  اما تو قالب من بالا نشون میده اینو با تنظیمات خود انجمن میشه تنظیم کرد یا باید با css رفع اشکال کردpost-3473-0-78286500-1415458009_thumb.pn

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• مدیر کل بازنشسته سایت
سلام 

اون بخش کاربری افقی تبدیل کردنش به عمودی برای شما که تازه آورد هستید سخته و تنها با CSS امکان پذیر نیست.

لطفا آدرس انجمن داخل پروفایلتون قرار بدید.

لینک ارسال

سلام 
اون بخش کاربری افقی تبدیل کردنش به عمودی برای شما که تازه آورد هستید سخته و تنها با CSS امکان پذیر نیست.

لطفا آدرس انجمن داخل پروفایلتون قرار بدید.

نه من سایت های جوملا رو فارسی سازی میکنم ولی اولین تجربه رو دارم که قالب های ای پی بی فارسی میکنم 

اینم لینک

میشه کمی راهنمایی کنید

لینک ارسال

• مدیر کل بازنشسته سایت

خوب اگر آشنا به فارسی سازی هستید می تونید با Inspect element مرورگر و مقایسه با قالب پیش فرض IPB این تغییرات اعمال کنید

داخل استایل قالب ipb_styles.css تغییرات زیر اعمال کنید 

کلاس زیر پیدا کنید 

.author_info

و کدهای زیر را با کدهای خودش جایگزین کنید (یعنی بصورت زیر میشه)

.author_info {
background: #32333b;
color: #fff;
clear: both;
width: 155px;
float: left;
font-size: 12px;
text-align: center;
padding: 15px 10px;
}

کد زیر پیدا کنید و بصورت زیر اصلاح کنید (15 به 185 تبدیل می شود)

.post_body {
margin: 0 10px 0 185px;
padding-top: 15px;
}

و تغییراتی هم در قسمت کدهای اون قسمت باید اعمال کنید در Global Templates بیت userInfoPane  است که باید مقادیر float و margin-left و margin  حذف کنید ، خودتون با Inspect element نگاه کنید متوجه می شوید که کجا باید حذف بشه من مسیرشو گفتم که کجا است.

لینک ارسال

خوب اگر آشنا به فارسی سازی هستید می تونید با Inspect element مرورگر و مقایسه با قالب پیش فرض IPB این تغییرات اعمال کنید

داخل استایل قالب ipb_styles.css تغییرات زیر اعمال کنید 

کلاس زیر پیدا کنید 

.author_info

و کدهای زیر را با کدهای خودش جایگزین کنید (یعنی بصورت زیر میشه)

.author_info {
background: #32333b;
color: #fff;
clear: both;
width: 155px;
float: left;
font-size: 12px;
text-align: center;
padding: 15px 10px;
}

کد زیر پیدا کنید و بصورت زیر اصلاح کنید (15 به 185 تبدیل می شود)

.post_body {
margin: 0 10px 0 185px;
padding-top: 15px;
}

و تغییراتی هم در قسمت کدهای اون قسمت باید اعمال کنید در Global Templates بیت userInfoPane  است که باید مقادیر float و margin-left و margin  حذف کنید ، خودتون با Inspect element نگاه کنید متوجه می شوید که کجا باید حذف بشه من مسیرشو گفتم که کجا است.

(و تغییراتی هم در قسمت کدهای اون قسمت باید اعمال کنید در Global Templates بیت userInfoPane  است که باید مقادیر float و margin-left و margin  حذف کنید ، خودتون با Inspect element نگاه کنید متوجه می شوید که کجا باید حذف بشه من مسیرشو گفتم که کجا است)

منظورتون از این قسمتش کجاست

یه سوال دیگه که قسمتهای کاربر که  که تو همین سایت هست  با کد سی اس اس درست کنم یا نیازی نیس راه دیگه هم داره مثلا مثل سایت ای پی بی

لینک ارسال

• مدیر کل بازنشسته سایت

یعنی آدرسش کجاست ؟ داخل تمپلت قالب است 

اون بخش کاربری تا حدود زیادی باید با css درست کنید به بخش آموزش های مربوط به پوسته مراجعه کنید.

مسئله ای هم می پرسید سعی کنید دقیق اشاره کنید تا با حدس و گمان جواب نگیرید...

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...