ahmad4u 0 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ با سلام اشکال اول (جهت اطلاع): تو کد مربوط به iframe که در قسمت توضیحات اینکار در انجمن نوشته شده ، نوشتید http://site-shoma.ir/latest-posts.php در صورتیکه نام فایل latest.php هست اشکال دوم (مهم): هنگامی که فایل latest.php و فولدر latest در روت انجمن آپلود میکنم و فایل latest.php را فراخوانی میکنم http://forum.my-site.com/latest.php پیام خطای زیر نمایش داده میشه Parse error: syntax error, unexpected ':' in /public_html/forum/latest.php on line 1 علت چیه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ با سلام مشکل تایپو اولی رو تصحیح کردم. PHP شما چه نسخه ای هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u 0 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ PHP version 5.2.17 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u 0 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ فکر نکنم مشکل از ورژن php باشه کسی تاحالا اینکارو عملی کرده؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u 0 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ خوب راه حل مشکل پیدا نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ این مشکلتون از host هست و از اسکریپت نیست. خیلی جالبه من توجه شما رو به یک بخشی از سایتمون جلب می کنم : قوانین انجمن ها البته یک وقتی اشتباه نشه مخصوص خوندن هست ! خیر ! یکسری مشکلات راه حلی براشون در اون مقطع وجود نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad4u 0 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ حالا چرا اخطار دادی بهمون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.