HangOver 2 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ سلام با مشکلی که من دیروز داشتم و میتونید اینجا مشاهده کنید. الان مشکل قالب دارم ( تصویر ضممیمه شد ) قالب رپیر و ریکش هم کردم درست نشد. و اینکه میخوام اپلودر سایت به صورت پیش فرض رو آپلودر عادی باشه . با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ سلام دو قسمت از کدهای قالب حذف شده ! دوباره قالب نصب کنید. و اینکه میخوام اپلودر سایت به صورت پیش فرض رو آپلودر عادی باشه . منظورت کدوم قسمت است ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HangOver 2 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ من نمیدونم این قالب و از کجا گرفتم اگه بشه که لینک قالب و بزارید ممنون میشم. همین قسمتی که واسه آپلود فایل واسه ارسال موضوع هست. منظورم اینه که آپلودر پیش فرضم مثل عکس ۲ بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ http://ipsfarsi.com/files/file/1395-skinbox-velvet/ --------------------------- از آدرس زیر System Settings >> Settings >>> Forums >> Topics, Posts and Polls گزینه Allow members to use flash uploader روی No تنظیم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.