MiladBahmanyar 0 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ دوستان یکی آموزش نصب این wpipsconnect-v1.1.3 بزاره خسته شدم از پس گشتم خواهش میکنم خیلی گیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ با سلام داخل فایل فشرده همین مد ، راهنمای نصب اون قرار داره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MiladBahmanyar 0 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ با سلام داخل فایل فشرده همین مد ، راهنمای نصب اون قرار داره! آخه اقا وحید من اگه انگلیسی بلد بودم انجام میدادم دیگه قوربونت برم همت کن یاد بده به ما خودت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3a31d 59 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ با سلام : من wp رو داخل ورد پرس و IPB رو داخل انجمن اپلود کردم...بعد XML-RPC API Users رو فعال و یه کاربر API ساختم یه IP Address ازم خاست دادم و API هم خاست دادم و کلید API رو بهم داد... خوب وارد وردپرس شودم تو قسمت تنظیمات MT) WordPress IPSConnect 1.1.0 موندم چی کار کنم؟ کلید API که از ای پی بی گرفتم تو قسمت Master API Key دادمتا اینجا درست.. موارد زیر رو چی بدم؟ Master URL؟ Master Key؟ Login Type؟ Return Url Post-Logout؟ Hide Admin؟ Force No Role؟ Swap UCP؟ UCP URL؟ Master API Key==========فقط اینو میدونم کلید API Minimum Widget Cache Period؟ Disabled Widgets؟ درضمن بالای صحفه تنظیمات نوشته باید چی کار کنم؟ رو کودوم کلیک کنم؟ (MT) WordPress IPSConnect 1.1.0DISABLEDXML-RPC DISABLED لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ در ادامه تاپیک های دیگران سوال تون رو مطرح کردن هیچ کمکی به شما نمی کنه جز اینکه باعث قفل شدن اون تاپیک بدون پاسخ موندن شما و دریافت اخطار بشه قوانین رو مطالعه کنید. از این مد استفاده کنید : http://ipsfarsi.com/files/file/1857-wp-IPS-connect-plugin/ قفل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.