an.g 0 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سلام در صفحه اول فرومم در قسمت اخرین ارسال انجمن و زیر انجمن ها,(کل ستون) به سمت راست رفته.و سمت چپ خالیه من میخوام کل ستون صفحه اول رو وسط بیارم باید چیکار کنم؟ مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سحر شیرازی 1835 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سلام مشکلتون رو با تصویر مشخص کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد ضمنا کپی رایت سیستم از سایت شما حذف شده. این مشکل رو حل کنید تا به مشکلتون رسیدگی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
an.g 0 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سلام من چیزی رو حذف نکردم باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سحر شیرازی 1835 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ از کدوم نسخه ی IPB استفاده می کنید؟ Recent Topics ( هوک اصلی خود سیستم) فعال هست یا غیر فعال؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
an.g 0 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ از 3.4.7 استفاده میکنم فکر کنم پاکش کردم.البته اشتباهی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ کپی رایت از بخش System Setting بخش Copyright قابل برگدوندن هست که می تونید برگردونید. تمامی هوک ها رو اگر از قسمت Manage Hooks غیر فعال کنید مشکل حل می شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
an.g 0 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ خیلی ممنون برگردونده شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.