احسان نباتی 34 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ به نام خدا من میخوام چت باکس رو نصب کنم ولی بلد نیستم میتونید به صورت تصویری آموزششو بدید و اون بالاش متن مینویسنم متنشو میخوام چیکار کنم که مثلا بگم 15 تا مثبت دادند این پست پست محبوب بشه یا 20 تا پست دادند پرطرفدار بشه یا میخوام امضارو بگم تا یه عکس یه لینک و .... یا بگم که هر کاربر فقط میتونه 100 مثبت در روز بده جواب بدید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MReza 407 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سلام من قبل از هرچیز توصیه میکنم که این پاورپوینت رو دانلود کنید و از مطالبش استفاده کنید. در کل برای شروع کار میتونه مفید باشه. دوم هم اینکه سوالهاتون رو جداگانه بپرسید بهتر هست اینطوری نامگذاری تاپیکهاتون هم خلاف قوانین نمیشه. سوم هم جستجو بزنید همه اینها توضیح داده شده. من میخوام چت باکس رو نصب کنم ولی بلد نیستم میتونید به صورت تصویری آموزششو بدیدو اون بالاش متن مینویسنم متنشو میخوام چت باکس یک اپلیکیشن هست. همه اپلیکیشن ها از همین طریق نصب میشن. در پاورپوینت یه خورده جزئی تر هم توضیح داده شده. برای قرار دادن متن در بالاش، تعیین دسترسی، تعیین ناظم و ... بعد از نصب این اپلیکیشن، از منو بالایی در پنل ادمین قسمت Other Apps به شکل اتوماتیک قسمت شوت باکس داخلش قرار داده میشه که شامل تنظیمات مد هست. 1- چیکار کنم که مثلا بگم 15 تا مثبت دادند این پست پست محبوب بشه 2- یا 20 تا پست دادند پرطرفدار بشه در پنل ادمین سرچ کنید (Highlight content above X points) عدد رو تعیین کنید. در پنل ادمین سرچ کنید (Number of posts needed to make a 'hot topic') بعد عدد رو تعیین کنید. یا میخوام امضارو بگم تا یه عکس یه لینک و .... یا بگم که هر کاربر فقط میتونه 100 مثبت در روز بده این مربوط به دسترسیهای گروههای کاربری هست. در پنل ادمین سرچ بزنید (Manage Member Groups) بعد گروه مورد نظرتون رو انتخاب کنید. برای امضا در داخل تنظیمات گروه کاربری که انتخاب کردید تب Global رو باز کنید. از قسمت Signatures برای تعیین تنظیمات مذنظر اون گروه کاربری استفاده کنید. برای تعداد مثبت هم در همین تب Global این گروه کاربری از بخش Reputation عدد Maximum number of positive reputation points this group can give in a 24 hour period رو تعیین کنید برای حداکثر امتیاز دادن اون گروه در 24 ساعت. میتونید از مترجم گوگل برای ترجمه سریع استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.