MiladBahmanyar 0 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان من یه سایت دارم وردپرس میخوام یه انجمن هم درست کنم براش اما با خود وردپرس از انجمنش خوشم نیومد حالا سوال من اینه که میتونم کاری کنم که زمانی که کابر تو ورد پرس ثبت نام میکنه خودکار تو اانجمن هم ثبت نام شه یا این که نمیشه یه همچین چیزی سوال بعدی اینه که اگه انجمن رو تو هاستم نصب کنم به هاست فشار نمیاره بعد این که نسخه نال شده امکانات نسخه اصلی رو داره ؟ بعد اینکه نسخه اصلی قیمتش چقدره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان نباتی 34 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ هاستت چیه چقدر سرمایه اولیه داری ؟ایناهم تفاوتش همون طور که می دونید توی این انجمن دو نسخه IPB موجود است . یکی نسخه نال ( Null ) و یکی نسخه اصل ( Retail ).هدف :IPB یک انجمن پولی هست و شما باید مجوز استفاده از اون بخرید.اگر شما قصد خریدن این سیستم رو ندارید حتما باید از نسخه نال شده استفاده کنید.نسخه اصل مخصوص کسانی هست که این سیستم رو خرید کردن و می تونن استفاده کنند.تفاوت :تفاوت میان این دو نسخه در این است که نسخه نال تمامی قسمت هایی که به سایت اصلی IPS گزارش مبنی بر نصب IPB ارسال می شود غیرفعال شده است .در نسخه اصل به محض نصب شرکت IPS از نصب IPB با خبر می شود و می تواند بفهمد که شما خریده اید یا غیرقانونی استفاده می کنید.خطرات : حتما حتما اگر می خواهید از این سیستم استفاده کنید و نمی خواهید آن را بخرید از نسخه نال استفاده کنید. چون در این صورت ممکن است شرکت IPS به شما هشداری مبنی بر استفاده غیرقانونی دهد.صد در صد نسخه نال رو از IPBFarsi دریافت کنید چون بعضا دیده شده که بعضی از پکیج ها دستکاری و افرادی از آن سوء استفاده و اقدام به هک سایت ها کرده اند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MiladBahmanyar 0 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ هاستت چیه چقدر سرمایه اولیه داری ؟ ایناهم تفاوتش همون طور که می دونید توی این انجمن دو نسخه IPB موجود است . یکی نسخه نال ( Null ) و یکی نسخه اصل ( Retail ).هدف : IPB یک انجمن پولی هست و شما باید مجوز استفاده از اون بخرید. اگر شما قصد خریدن این سیستم رو ندارید حتما باید از نسخه نال شده استفاده کنید. نسخه اصل مخصوص کسانی هست که این سیستم رو خرید کردن و می تونن استفاده کنند. تفاوت : تفاوت میان این دو نسخه در این است که نسخه نال تمامی قسمت هایی که به سایت اصلی IPS گزارش مبنی بر نصب IPB ارسال می شود غیرفعال شده است . در نسخه اصل به محض نصب شرکت IPS از نصب IPB با خبر می شود و می تواند بفهمد که شما خریده اید یا غیرقانونی استفاده می کنید. خطرات : حتما حتما اگر می خواهید از این سیستم استفاده کنید و نمی خواهید آن را بخرید از نسخه نال استفاده کنید. چون در این صورت ممکن است شرکت IPS به شما هشداری مبنی بر استفاده غیرقانونی دهد. صد در صد نسخه نال رو از IPBFarsi دریافت کنید چون بعضا دیده شده که بعضی از پکیج ها دستکاری و افرادی از آن سوء استفاده و اقدام به هک سایت ها کرده اند. اول این که داداش ببخش هاستم سی پنل ه از شرکت میهن وب هاست بعد من قیمت رو سوال کردم نه این که بگم چقدر سرمایه دارم یا نه بعد سوال اصلی که از همه مهم تره رو بهم نگفتین یادت ون رفت ؟ حالا سوال من اینه که میتونم کاری کنم که زمانی که کابر تو وردپرس ثبت نام میکنه ( سایت ) خودکار تو اانجمن هم ثبت نام شه یا این که نمیشه یه همچین چیزی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سلام بهتره همیشه قبل از ارسال تاپیک جدید ، داخل انجمن جستجو کنید چون همه سوالات اولیه بارها داخل انجمن پرسیده شده قیمت 175 دلار http://ipsfarsi.com/topic/16156-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-wp-IPS-connect-plugin/ اینجا هم یه نگاهی کنید http://ipsfarsi.com/forum/49-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MiladBahmanyar 0 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سلام بهتره همیشه قبل از ارسال تاپیک جدید ، داخل انجمن جستجو کنید چون همه سوالات اولیه بارها داخل انجمن پرسیده شده قیمت 175 دلار http://ipsfarsi.com/topic/13571-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-wordpress-IPS-connect/ اینجا هم یه نگاهی کنید http://ipsfarsi.com/forum/49-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF/ دوستان من تازه واردم ایا کسی هست این کارو برا من انجام بده ؟ یه انجمن برای من نصب کنه . بعد انجمن رو با وردپرس من ست کنه اگه هزینه هم داشته باشه مشکل ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.