سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ من هوک Subforums Organizar رو نثب کردم. اما عمل نکرد بعد متوجه شدم که این نسخه 3.3 هست اگه ممکنه یه چیز معرفی کنید که بتونه ستون های انجمن 3.4 رو دو ستونه کنه و کنار زیر انجمن ها علامت + بزاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hellriser 12 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ تنظیمات خود هوک و انجام دادی ؟ چون من دارم ازین هوک استفاده میکنم مشکلی نداره ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ تنظیمات خود هوک و انجام دادی ؟ چون من دارم ازین هوک استفاده میکنم مشکلی نداره ... حالا فقط دو ستونه شد اما علامت + کنار زیر انجمن ها نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ من هوک Subforums Organizar رو نثب کردم. اما عمل نکرد بعد متوجه شدم که این نسخه 3.3 هست اگه ممکنه یه چیز معرفی کنید که بتونه ستون های انجمن 3.4 رو دو ستونه کنه و کنار زیر انجمن ها علامت + بزاره خوب اشتباه متوجه شدید! یادتونه پرسیدید شما این مد ها رو تست کنید بعد بگذارید ما هم گفتیم همه رو تست می کنیم می گذاریم ؟! باز شما حرف ما رو نادیده گرفتید چون نتونستید تنظیم کنید این حرف رو می زنید ! بعد یک خواهش هم داشتم. با توجه به اینکه شما طی یک هفته نزدیک چند ده سوال کردید و رسما باعث آسفالت کردن راه های IPB Farsi شدید. برای اینکه ثواب کرده باشید و محض رضای خدا یک سر به تاپیک های پشتیبانی این مد هایی که باهاش به مشکل بر می خورید بزنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ @@سیدرضا بازیار شما دیروز داخل اون تاپیک آموشی نپرسیدی! منم چی جواب دادم ؟ شما اول وضعیت خودتونو مشخص کنید بعد سوالات و مشکلات خودتونو مطرح کنید. شما دارید از قالب پیش فرض استفاده می کنید و دوست دارید همه نوع ویرایشی هم روی قالب انجام دهید که مستلزم آشنایی شما به قالب های IPB و داشتن صبر و حوصله برای شماست که داخل تاپیک آموزشی و انجمن پشتیبانی جستجو کنید و راه حل پیدا کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.