سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ من فارسی ساز رو نصب کردم. اما بخش تاریخ تولد میلادی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ باید از نسخه 2.1.1 استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ باید از نسخه 2.1.1 استفاده کنید. شمسی ساز IPB v1.1.2 تاریخ های سایت شما شمسی می شود چطوری به 2.1.1 ارتقا بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ قبلی رو پاک می کنید نسخه جدید رو نصب کنید. این نسخه رو هم در اختیار کسی قرار ندید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ قبلی رو پاک می کنید نسخه جدید رو نصب کنید. این نسخه رو هم در اختیار کسی قرار ندید! بخش upload رو چطوری جایگزین کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ شما محتویات رو انتقال بدید به هوست تون اگر ازتون پرسید جایگزین بشه بر روی Yes بزنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.