jaber 0 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان نیاز به درخواست آخرین ارسالی های انجمن رو دارم به صورت ajax اما در بالای سایت نه در منوی کناری تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ با سلام بارها و بارها و بارها و بارها مطرح شده. حتی در بخش دریافت مد های 3.4 مد مورد نظر شما رو مهم کردیم !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber 0 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ در بخش مود ها تا صفحه 17 رفتم اما آجاکس باشه و بالای سایت باشه رو پیدا نکردم آقا وحید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ Recent Topics لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber 0 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ مشکلی در نمایش ندادن در صفحه اصلی بوجود اومد که با استفاده از لینک زیر حل شد http://ipsfarsi.com/topic/12574-دانلود-recent-topics/?p=24909 اما یه سوال چرا وقتی رو کلیدی که در عکس زیر نشون دادم باید چکیده رو نشون بده می زنه no permision ? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ در مورد مد باید عرض کنم که توی همون صفحه اول بالای بالا قرار داده شده . در مورد این مشکل من الان رفتم مشکلی نبود. آیا هنوزم مشکل پا برجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jaber 0 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ عجیبه والا !!! خود به خود درست شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.