سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ کاربر در هنگام ثبت نام ایمیل خصوصی رو وارد میکنه و نباید ایمیل اون در پروفایل نمایش داده بشه (مگر اینکه خودش ایمیل رو وارد کنه) حالا چیکار کنم که ایمیل کاربر ها در پروفایل نمایش داده نشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ با سلام مخفی هست ولی چون شما با یوزر مدیریت کل هستید همه رو می بینید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ میشه کاری کرد که کاربر ها نتونن ایمیل خودشون رو توی پروفایلشون ببینن؟ (ممکنه اونا هم مثل من اشتباه فکر کنن) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ میشه کاری کرد که کاربر ها نتونن ایمیل خودشون رو توی پروفایلشون ببینن؟ (ممکنه اونا هم مثل من اشتباه فکر کنن) اشتباه نمی افتن! چرا که وقتی از پروفایل یکی دیگه دیدن کنن چیزی نمی بینن! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.