MΣΉЯΛП 10 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ سلام من میخواستم تنظیمات سئو رو رو انجمن پیاده کنم و با همین فیلم پیش رفتم http://ipsfarsi.com/topic/14483-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%90-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-seo-%D8%AF%D8%B1-IPB/ وقتی به این قسمت رفتم : SEO Advice > no board index title تنظیماتی که تو همون فیلم بود انجام دادم و حالا تاپیک های انجمن رو باز نمیکنه و خطای 403 Forbidden رو میده الان میخوام اون تنظیمات رو بازگردونم و اما گزینه no board index title نیست چیکار کنم که درست بشه ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ با سلام سرور شما تنها از nginx استفاده می کنه ؟ یا به صورت لود بالانس هست و apache هم نصبه ؟ مشکل از فعال سازی friendly url هست و کدهای htaccess در فایل .htaccess قرار بگین. اما اگر nginx هست این کد ها نیازه : location / { try_files $uri $uri/ /index.php; } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MΣΉЯΛП 10 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ @@وحید نامنی ممنون میشه این کدها رو بهم بدین چون من اشتباهم این بود که اون موقع کپی نکردم کدها رو ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ با مراجعه به بخش Search Engine Optimization در زیر تنظیم Friendly URL اون کد ها قرار دارن که مخصوص سایت شما هستن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.