سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ من به اشتباه چند فایل css داخل public/style_css/css_1 رو خراب کردم و هیچ بک آپی از اون نداشتم راه حل چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ قالب مورد نظرتون رو recache کنید تا پوشه جدید ایجاد و دوباره فایل های css ایجاد بشن. چون تغییراتی که شما مستقیم از این طریق بدید پاک می شه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ مشکل رو به طرز عجیبی حل کردم (سورس یه انجمن خارجی رو بجاش برداشتم http://forums.dekaron-nemesis.com/public/style_css/css_1/ ) یه مشکل پیشفرض توی آی پی بی وجود داره که فقط وردپرس پارسی اون رو تونسته برطرف کنه: قبل از عمل: بعد از عمل: این مشکل رو چطوری میشه حل کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ سلام در بعضی از قالب ها اون مشکل برطرف کردیم ، یعنی هرجا که یادمون بوده...مشکل بزرگی هم نیست که فقط وردپرس فارسی حل کرده باشه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
قــربـانـپور 114 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ قالب مورد نظرتون رو recache کنید تا پوشه جدید ایجاد و دوباره فایل های css ایجاد بشن. چون تغییراتی که شما مستقیم از این طریق بدید پاک می شه. یعنی با هربار Recache فایل های CSS از نو ساخته میشن ؟ پس هر تغییری ما توشون ایجاد کنیم یعنی صفر میشه ؟ مثه تغییر فونت یا اضافه کردن استایل و ... ؟!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ گلم تغییرات رو پوسته رو از توی پنل ادمین باید انجام بدی.وقتی ازونجا تغییراتتو اعمال کنی خیر چیزی پاک نمیشه و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
قــربـانـپور 114 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ گلم تغییرات رو پوسته رو از توی پنل ادمین باید انجام بدی.وقتی ازونجا تغییراتتو اعمال کنی خیر چیزی پاک نمیشه و ... یه لحظه انگار دنیا رو سرم خراب شد آخه من خودم همین ده دقیقه پیش recache دادم ... این روشن بودن سیف بود باعث شده که من هر تغییری رو CSS از پنل ادمین میدم نوشته نشه روش ... و مجبورم برم مستقیم وارد عمل شم واسه همین یه کم قافلگیر شدم . مرسی بابت توضیح لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ سلام در بعضی از قالب ها اون مشکل برطرف کردیم ، یعنی هرجا که یادمون بوده...مشکل بزرگی هم نیست که فقط وردپرس فارسی حل کرده باشه ! راه حل مشکل چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ به انتهای استایل قالب ipb_styles.css کد زیرا اضافه کنید و اگر کمی عقب جلو بود مقدار عدد را کم و زیاد کنید. #user_link_menucontent {margin-left: 27px;} لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.