قــربـانـپور 114 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ دوستان درود ، آیا Hook ، Application یا چیزی شبیه اون ...هست که برای گروه کاربری تعریف کنیم که عنوان تاپیک مارو در انجمن مشاهده کنه ، اما برای خواندن اونها نیاز به پرمشین داشته باشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان نباتی 34 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ نه ولی میشه اصلا انجمنی که تاپیک زده میشه رو نشون نده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ تو خود پرمیژن دسته هایی که میسازید این قابلیت وجود داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
قــربـانـپور 114 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ تو خود پرمیژن دسته هایی که میسازید این قابلیت وجود داره. اون گزینه رو دیدم . کمکی نمیکنه . گروپ کاربری نمیگیره ازم بابت کارش .... فقط میگه عنوان رو نشون بدم . که فکر میکنم برای میهمان باشه . من دسته کاربر عادی دارم و کاربر VIP به طور مثال . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سحر شیرازی 1835 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ سلام اون گزینه رو دیدم . کمکی نمیکنه . گروپ کاربری نمیگیره ازم بابت کارش .... فقط میگه عنوان رو نشون بدم . که فکر میکنم برای میهمان باشه . من دسته کاربر عادی دارم و کاربر VIP به طور مثال . شما موقع ساخت انجمن گزینه ی Allow members who can see the forum but cannot read topics to see the topic list رو روی yes تنظیم کنید و از قسمت Permissions های انجمن قابلیت مشاهده انحمن (یعنی Show Forum) رو برای همه ی گروه ها باز بذارید و گزینه های Read Topics،Reply Topics،Start Topics،Upload،Download رو برای گروهی که میخواهید فقط عنوان تاپیک رو مشاهده کنن و نتونن محتوای تاپیک رو نببینن تیک نزنید. متنی هم که می خواین در هنگام عدم مشاهده ی متن تاپیک ها گروه مورد نظرتون ببینه در قسمتCustom 'Permission Denied' Message در سربرگ اول وارد کنید. مثلا: متاسفیم فقط اعضای ویژه قادر به مشاهده ی محتوای تاپیک هستند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
قــربـانـپور 114 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ آفرین خانوم شیرازی ... ذهنت خیلی بازه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مسلم 5 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ سلام شما موقع ساخت انجمن گزینه ی Allow members who can see the forum but cannot read topics to see the topic list رو روی yes تنظیم کنید و از قسمت Permissions های انجمن قابلیت مشاهده انحمن (یعنی Show Forum) رو برای همه ی گروه ها باز بذارید و گزینه های Read Topics،Reply Topics،Start Topics،Upload،Download رو برای گروهی که میخواهید فقط عنوان تاپیک رو مشاهده کنن و نتونن محتوای تاپیک رو نببینن تیک نزنید. متنی هم که می خواین در هنگام عدم مشاهده ی متن تاپیک ها گروه مورد نظرتون ببینه در قسمت Custom 'Permission Denied' Message در سربرگ اول وارد کنید. مثلا: متاسفیم فقط اعضای ویژه قادر به مشاهده ی محتوای تاپیک هستند و علیک السلام خواهر شیرازی، بتازگی در انجمنم، انجمنی ایجاد کردم مخصوص کاربران اعضاء، متأسفانه لینک مطالب دیده نمی شوند. در همین انجمن دنبال راه حل برامدم که به این تایپک سر خوردم. با اعمال هدایات هنوز مشکل عدم نمایش عنوان تایپکها حل نشده باقی مانده است. امیدوارم اگر راه دیگری هم وجود دارد را برایم بنویسید. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ متأسفانه لینک مطالب دیده نمی شوند. بیشتر توضیح میدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مسلم 5 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ وحید جان، بخشی از انجمن را می خواهم فقط مخصوص کاربران اعضاء باشد و کاربران مهمان تنها "عنوان" مطلب را ببینند و بس. همین لحظه پس از سعی و تلاش زیاد توانستم عناوین مطالب را در انجمن مربوطه اش برای مهمان به نمایش بگذارم، مگر در قسمت "آخرین ارسالها" تا هنوز غیر قابل نمایش اند. در ضمن این جمله (متاسفیم فقط اعضای ویژه قادر به مشاهده ی محتوای تاپیک هستند) هم با کلیک روی لینک دیده نمی شود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مسلم 5 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ متأسفانه تا هنوز مشکل لاینحل باقی مانده است. اگر کسی از دوستان کمک کنند، إن شاء الله که اجر شان با الله متعال خواهد بود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.