jaber 0 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان من آخرین ارسالی های انجمن که در سمت چپ قرار گرفته بود رو حذف کردم قائدتا باید قالب پهن بشه و جای اینو بگیره اما قالب بهن نشد در قمست audentio_config هم رفتم خط زیر رو ویرایش کردم اما نمی شه کادر دور انجمن پهن می شه نه خود انجمن /* Site width - 940px for fixed, 120% for fluid are the recommended settings */ $this->site_width = "940px"; این سایت منه http://www.khourjavan.com/IPB/ چک کنید متوجه می شید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ با سلام نیاز به ویرایش قالب نیست. کافیه به بخش manage hooks برید و هوک هایی که مربوط به کنار انجمن می شن رو غیرفعال کنید. شامل هوک ads هم می شه. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان نباتی 34 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ باید چنت هوکت رو غیر فعال کین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.