رفتن به مطلب

مشکل در تغییر زبان سایت


ارسال‌های توصیه شده

سلام

 

تازگیها وقتی میخوام تو سایت زبان رو تغییر بدم یه صفحه سفید میاد و میمونه البته زبان رو تغییر میده ولی باید باره ادرس سایت رو باز کنم نمیدونم دلیلش چه چیزی پیدا نکردم.

لطفا یه نگاه بهش بکنید ممنون میشک راهنمایی بفرمایید.

 

پلاس مستر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من الان تست کردم تغیر دادم زبان فارسی به انگلیسی ولی همچین مشکلی نبوده

احتمالا مشکل از مروگر شما نیست؟ یک بار cach مروگرتونو پاک کنید و histroy مرورگرتونو ببینین بازم همین مشکلو دارین :D

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

:| اره راست میگید رو یه PC دیگه تست زدم مشکل از مرورگر نیست از Windows Technical Preview هستش که دارم تو بعضی جاها یه اتفاقاتی سر میافته که خودم شاخ در میارم. ویندوز تست هستش دیگه

بابت این تاپیک هم عذرخواهی میکنم.

مرسی.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این نسخه از ویندوز دارای کیلاگر هست و تمام حرکات انجام شده رو ضبط می کنه + هنوز کلی باگ داره = توصیه می شه به 8.1 برگردید!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

معذرت میخوام که دوباره این تاپیک رو بالا میارم .

ولی انگاری مشکل هنوز حل نشده من فکر میکردم بخاطر ویندوزمه اون روز هم با اینترنت اکسپلور امتحان کردم که درست بود.

ظاهرا این مشکل فقط تو اینترنت اکسپلورر حل میشه و با سایر مرورگرها صفحه سفید میاد مثلا با فیر فاکس این مشکل پابرجاست البته با سایر مرورگر ها مثل کروم یا اوپرا هنوز تست نکردم.

 

ولی به هر حال این مشکل با مرورگرهای مدرن مثل فایرفاکس هستش لطفا با انجمن بنده تست بفرمایید .

ممنون میشم یه راه حلی ارایه بدید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • بنیان گذار IPSFarsi

مرورگرتون رو به حالت Private ببرید و تست کنید. برای من سایت تون مشکلی نداشت

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چطوری به private  ببرم؟!

راستی این مشکل تنها مال من نیست اکثر یوزرهام در باره این موضوع بهم pm میدن.

 

ویرایش:

 

به حالت پریویت بردم.

قضیه چیه تو این حالت درست شد ( یعنی از قبل یه چیزایی رو  cache کرده بوده؟)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • بنیان گذار IPSFarsi
به حالت پریویت بردم.

قضیه چیه تو این حالت درست شد ( یعنی از قبل یه چیزایی رو  cache کرده بوده؟)

یک توضیحی بدم. حالت Private حالتی هست که مرورگر بدون استفاده از کش و کوکی ها عمل می کنه. اینکه cache تاثیر گذار بوده روی سایت شما ممکنه از هر چیزی بوده باشه. توصیه ای که دارم اینه که قالب تون رو recache کنید. البته اگر Safe Mode هوست تون روشن باشه تاثیر نداره.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقای نامی امروز دیدم وقتی میخوام زبان رو تغییر بدم و اون صفحه سفید میاد لاگ رو نگاه کردم این اررو رو داده بود:
 

[07-Nov-2014 21:55:29 UTC] PHP Fatal error:  Uncaught exception 'Exception' with message 'permissions is not an object' in /home/plusmast/public_html/forum/admin/sources/base/ipsRegistry.php:1128
Stack trace:
#0 /home/plusmast/public_html/forum/admin/sources/base/ipsRegistry.php(1226): ipsRegistry::getClass('permissions')
#1 /home/plusmast/public_html/forum/admin/applications_addon/other/videos/sources/categories.php(72): ipsRegistry->__get('permissions')
#2 /home/plusmast/public_html/forum/admin/applications_addon/other/videos/app_class_videos.php(30): class_cats->init()
#3 /home/plusmast/public_html/forum/admin/sources/base/ipsRegistry.php(1394): app_class_videos->__construct(Object(ipsRegistry))
#4 /home/plusmast/public_html/forum/admin/applications_addon/other/videos/extensions/tags/videos.php(45): ipsRegistry::getAppClass('videos')
#5 /home/plusmast/public_html/forum/admin/sources/classes/tags/bootstrap.php(90): tags_videos_videos->init()
#6 /home/plusmast/public_html/forum/admin/applications_addon/other/videos/sourc in /home/plusmast/public_html/forum/admin/sources/base/ipsRegistry.php on line 1128

اسن مشکل تو سیستم ویدیو هستش وقتی اون رو disable  میکنم درست میشه !!!

ورژنی که من استفاده میکنم :  Videos System  v3.0.0

 

ایا راه حلی براش هستش؟!



 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...