✘ ƒαħ!мέн ✘ 4 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ با سلام همونطوری ک توی یکی از تاپیک ها خوندم یکی از راه های بهبود سئو اضافه کردن کلمات کلیدی برای سایت هست الان من توی بخشی ک گفته بودن کلمات کلیدی رو نوشتم و بینشون ، گذاشتم الان هرچی الکسا رو چک میکنم کلمات کلیدی سایت رو برای کافه هفتاد هیچی ننوشته مشکل از کجاست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
persia 87 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ خب به این زودی که نمینویسه باید سرچ مطالب اون کلمات بالا بره تا وارد بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
✘ ƒαħ!мέн ✘ 4 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ منم مدت زیادیه ک زدمشون من بیشتر سوالم این بود ک درست کلمات کلیدی رو از هم جدا کردم یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ با سلام کلمات کلیدی یک وقتی منظورتون tag ها یا برچسب ها که نیستن ؟ الکسا اصلا از این چیزا طبعیت نمی کنه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
✘ ƒαħ!мέн ✘ 4 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ این منظورمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ من توصیه می کنم اصلا استفاده نکنید. باعث پنالتی شدن سایت تون می شه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان نباتی 34 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ وحید جان پنالتی چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ وحید جان پنالتی چیه خیلی وقته دیگه نه یاهو نه گوگل نه بینگ از کلمات کلیدی پیروی نمی کنند و اهمیت نمی دن چون بعضیا سوء استفاده می کردن و هر کلمه ای می رسید دستشون درج می کردن. در نتیجه ، نتایج جستجو غیر مرتبط می شد ! به خاطر همین دیگه استفاده نمی کنند. وقتی شما استفاده کنی گوگل فکر می کنه شما می خوای تقلب کنی و در نتیجه شما رودر نتایج نشون نمی ده که به این عمل می گن پنالتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان نباتی 34 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ آها اصلا کلمات کلیدی به چه درد میخوره سئو چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ آها اصلا کلمات کلیدی به چه درد میخوره سئو چیه از گوگل استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.