قــربـانـپور 114 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ دوستان درود ، من این Application رو نصب کردم در حین کار با این قسمت دچار مشکلاتی میشم . از جمله مشاهده این پیام در بعضی مواقع ( یک خط در میون ... ) Fatal error: Call to undefined method parseBbcode::processRawPost() in /home/sabacd/public_html/forum/admin/applications_addon/other/sospromote/modules_admin/overview/overview.php on line 420 به طور مثال در هنگام اضافه کردن کاربر به این بخش . ( من یوزر فارسی ندارم ) ضمن اینکه من تمام پی ام هارو هم تنظیم کردم . اما PM ای به کاربر ارسال نشده . نمیدونم مشکل از ورژن IPB 3.4.7 منه یا روشن بودن Safe Mode در هاست . به نظر شما چه ایرادی میتونه داشته باشه ؟ سپاس . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ با سلام از کدوم نسخه VIP استفاده می کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
قــربـانـپور 114 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ جناب نامنی از 2.2.0. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ نسخه ای که شما استفاده می کنید قدیمی هست.نسخه جدید اون که سازگاره با سیستم شما هست: http://ipsfarsi.com/files/file/851-sos34-vip-members-240/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
قــربـانـپور 114 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ متشکرم ، مشکل به طور کامل برطرف شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.