iman912 9 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سلام خدمت دوستان من همین قالب IPB farsi رو نصب کردم ولی ساید بار نداره این درخواست رو از دوست عزیزم سعید نظری کردم ایشون کمی سرشون شلوغه وقت نکردن راهنمایی کنن اگر ایشون یا سایر دوستان راهنمایی کنن میخواستم بدونم چطور میشه ساید بار قالب رو فعال کنم و اینکه چطور میشه ایکون انجمن ها رو در این قالب تغییر بدم؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ ساید بار رو الان اومدم و اوکی کردم براتون. ایکون های منو هم در پوشه ی تصاویر قرار داره.یا ایکون هایی که برای قسمت های دیگه گذاشتم. با عکس مورد نظرتون جایگزین کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iman912 9 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ اقا سعید دمت گرم واقعا دستت درست واقعا انجمن عالیه دم همه IPB farsi ها گرم پرچم بالاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سلام.خواهش میکنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.