raminr63 0 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ سلام بچه ها من یه مشکلی با هوک اخرین ارسالیها دارم چرا کاربرها رنگی نمایش داده نمیشه مثل هوک وضوع های جدید که پایینش هستش . این هم عکس: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ با سلام اون هوک ظاهرا پشتیبانی نمی کنه. لینک اون هوک رو بدید یک نگاه بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان نباتی 34 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ با سلام اون هوک ظاهرا پشتیبانی نمی کنه. لینک اون هوک رو بدید یک نگاه بکنم را حلی هم داره که بتونیم همچون کاری کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ را حلی هم داره که بتونیم همچون کاری کنیم باید کد های هوک رو بررسی کرد تا بشه اول مشکلش رو فهمید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان نباتی 34 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ باید کد های هوک رو بررسی کرد تا بشه اول مشکلش رو فهمید. آیا هوکی هم است که بشه بدون بررسی مورد استفاده قرار داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ بله. توی بخش دانلود می تونید پیدا کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان نباتی 34 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ بله. توی بخش دانلود می تونید پیدا کنید. من این هوک رنگی را دوست ندارم همین عادیاش خیلی بهترن حالا این نظره منه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raminr63 0 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ فکر کنم همین بود: http://ipsfarsi.com/files/file/1750-jw34-latest-posts-in-sidebar/ راستی هوک بدون مشکل کدومه اگه لینک بدید ممنون میشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ بقیه هوک های موجود به درستی کار می کنند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raminr63 0 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ والا من این هوک رو هم نصب کردم این هم مشکل نشان ندادن اواتار کنار ارسالها رو داره: Recent Posts (Sidebar Block) 2.2.1 یه هوک کامل سراغ ندارید ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.