رفتن به مطلب

مسیر قالب ها در هاست؟

ارسال‌های توصیه شده

• بنیان گذار IPSFarsi

با سلام :)

انجمن ساز ها مثل سیستم های دیگه نیستند. قالب های IPB در اصل در دیتابیس ذخیره می شن و یک کپی برای cache شدن در فضای میزبانی شما قرار داده می شه که هر دفعه اون فایل ها دوباره نوشته می شن و موقتی هستند. اگر شما می خواید قالبی رو ویرایش کنید حتما باید از خود پنل IPB انجام بدید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام :)

انجمن ساز ها مثل سیستم های دیگه نیستند. قالب های IPB در اصل در دیتابیس ذخیره می شن و یک کپی برای cache شدن در فضای میزبانی شما قرار داده می شه که هر دفعه اون فایل ها دوباره نوشته می شن و موقتی هستند. اگر شما می خواید قالبی رو ویرایش کنید حتما باید از خود پنل IPB انجام بدید.

کد هایی که توی سورس مشاهده میکنم، اصلا توی پنل IPB وجود نداره!!!

کد های css که در html قرار گرفته رو از کجا بردارم و چطوری توی یه فایل style.css بزارم؟؟؟

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

کد هایی که توی سورس مشاهده میکنم، اصلا توی پنل IPB وجود نداره!!!

کد های css که در html قرار گرفته رو از کجا بردارم و چطوری توی یه فایل style.css بزارم؟؟؟

بعضی از کد ها به صورت اتوماتیک به سیستم تزریق می شن و شما کنترلی بر روی اونها ندارید. یک مثال می تونید از این کد ها بزنید.

لینک ارسال

سورس سایت زیر رو ببینید:

kazeroon.org

کد های css در تگ <style> توی خود صفحه تعریف شده که این کار بسیار اشتباهه و اصلا نمیتونم این رو تحمل کنم

چطوری میتونم کد های css رو جدا کنم؟

این کد ها کجا رفته؟ توی کدوم مسیر این کد ها رو بردارم و به یه فایل css انتقال بدم؟؟؟

دقیقا مثل انجمن زیر:

community.invisionpower.com

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

در بخش Look & Feel بخشی هست به نام Search & Replace که می تونید از اون بخش دنبال کد ها در قالب خودتون بگردید.

البته دقت داشته باشید سایت اصلی هیچ مدی روش نصب نیست !

لینک ارسال

در بخش Look & Feel بخشی هست به نام Search & Replace که می تونید از اون بخش دنبال کد ها در قالب خودتون بگردید.

البته دقت داشته باشید سایت اصلی هیچ مدی روش نصب نیست !

با این روش هم پیدا نشد

اونوقت ظاهر یا قالب انجمن های IPB رو چطوری میسازید؟ :DD:

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

با این روش هم پیدا نشد

اونوقت ظاهر یا قالب انجمن های IPB رو چطوری میسازید؟ :DD:

کل کد هاتون رو قرار ندید. مثلا قسمتی از اون رو قرار بدید. به طور مثال در قالب ها ' قرار داره که در هنگام نمایش تبدیل می شه به " !

از طریق پنل مدیریت ما طراحی می کنیم. البته حالت Developer Mode هم وجود داره که میشه به صورت فایل فیزیکی ویرایش کرد.

لینک ارسال

کل کد هاتون رو قرار ندید. مثلا قسمتی از اون رو قرار بدید. به طور مثال در قالب ها ' قرار داره که در هنگام نمایش تبدیل می شه به " !

از طریق پنل مدیریت ما طراحی می کنیم. البته حالت Developer Mode هم وجود داره که میشه به صورت فایل فیزیکی ویرایش کرد.

کد های css رو جستجو کردم. اما هیچ نتیجه ای نداشت

(هم کلی جستجو کردم هم خط به خط)

لینک ارسال

مسیر کلی در اینجا هست:

board directory/public/style_images/your skin

---

در search and replace بخش look and feel شما فقط می‌تونید به جستجوی تمپلیت‌ها بپردازید. این بخش برای جستجوی CSS ها نیست.

کلا استانداردترین روش برای ساخت قالب برای IPB درونی هست. یعنی از پنل ادمین چون در نهایت باید از داخل پنل به صورت xml ایمپورت کنید که این بخش حساس هست و اگر xml بیخودی آپلود کنید درنهایت آپلود نمیشه / بخش look and feel بخش تمپلیت قالب شما شامل تعداد زیادی بیت هست که به صورت دسته بندی شده هستن. تمپلیت‌ها همون پایه کدهای html سایت شما هستند.

CSS هم که مربوط به css هست.

گاهی اوقات بعضی اپلیکیشن ها از جمله ipcontent یک سری تمپلیت و css دارن که در look and feel نمیشه پیداش کرد. این جور فایل‌ها یا داخل دایرکتوری خود اپ هستن یا یک دایرکتوری در اینجا دارن.

board directory/public/style_images

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...