سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ Suhosin Enabled The minimum recommended value for the configuration option 'suhosin.post.max_vars' is 4096, however your value is 1000. Your host will need to change this in the php.ini file. Suhosin Enabled The minimum recommended value for the configuration option 'suhosin.request.max_vars' is 4096, however your value is 1000. Your host will need to change this in the php.ini file. Suhosin Enabled The minimum recommended value for the configuration option 'suhosin.get.max_value_length' is 2000, however your value is 512. Your host will need to change this in the php.ini file. Suhosin Enabled The minimum recommended value for the configuration option 'suhosin.request.max_varname_length' is 350, however your value is 64. Your host will need to change this in the php.ini file. البته قبلا خودم از هاستینگ خواستم که php.ini ر. برام زیاد کنه که بتونم از منو های زیادی در وردپرس استفاده کنم حالا چه مشکلی پیش اومده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ با سلام عدم مقدار صحیح این مقدیر باعث می شه تنظیمات IPB به درستی ذخیره نشن. آدرس ها به درستی ایجاد نشن و یکسری مشکلات دیگه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ با سلام عدم مقدار صحیح این مقدیر باعث می شه تنظیمات IPB به درستی ذخیره نشن. آدرس ها به درستی ایجاد نشن و یکسری مشکلات دیگه. باید مقدار اون روی چه عددی باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سلام باید مقدار اون روی چه عددی باشه؟ داخل همون پست اول که پیام هشدار قرار دادید خودش کامل توضیح داده که می تونید همونو به هاستینگ بفرستید تا براتوون تنظیم کنند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
قــربـانـپور 114 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ البته در هاستینگ های اشتراکی این کار رو انجام نمیدن ... حالا ما که رو Safe mode هم هستیم ... اما من با همین آموزش هایی که در این فروم بود انجام دادم و خوش بختانه فعلا این پیام رو دیگه ندارم دقیقا یک فایل php.ini درست کردم و یک فایل .htaccess و مقادیری که دوستان داده بودند ( تمامی موارد ) رو گذاشتم و مشکل رفع شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدرضا بازیار 17 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ البته در هاستینگ های اشتراکی این کار رو انجام نمیدن ... حالا ما که رو Safe mode هم هستیم ... اما من با همین آموزش هایی که در این فروم بود انجام دادم و خوش بختانه فعلا این پیام رو دیگه ندارم دقیقا یک فایل php.ini درست کردم و یک فایل .htaccess و مقادیری که دوستان داده بودند ( تمامی موارد ) رو گذاشتم و مشکل رفع شد توی اون چه کدی قرار دادید؟ میشه لینک تاپیکی که مشکل شما رو برطرف کرد قرار بدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.