HangOver 2 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سلام من میخوام دسترسی صفحه انلاین و فقط واسه ادمین بزارم بیاد چیکار کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ با سلام System Settings > System > Security and Privacy گزینه Allow users to browse the active users list بر روی No بگذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HangOver 2 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ مرسی. اما دیگه برای ادمین هم نشون نمیده! میخوام فقط ادمین بتونه ببینه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اگر که برای یک گروه کاربری خاص می خواید این کار رو بکنید باید گروه های مورد نظرتون رو ویرایش کنید و گزینه Can view online user lists رو بر روی No قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HangOver 2 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ این کارم کردم برای همه گروه ها بر روی no گذاشتم بجز ادمین ولی حتی برای کاربر مهمان هم نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.