HangOver 2 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سلام من در یک تاپیک فقط میتونم 4 تا فایل upload کنم. مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سلام منظورتون تصویر است یا پیوست فایل است ؟ چه خطایی نمایش میده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HangOver 2 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ پیوست فایل ۴ تا فایل که آپلود شد. ۵جمی میزنه با شکست مواجه شد. تو یک تاپیک فقط ۴تا میشه اپلود کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ با سلام مراجعه کنید به System Settings > Forums > Topics, Posts and Polls و از این قسمت مقدار پیوست ها رو اضافه کنید سپس تست کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HangOver 2 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ ممنون چطور پیشفرض آپلودر پیشرفته رو به عادی تغییر بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HangOver 2 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ مشکل آپلود فایل حل نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ این مشکل رو من حدس می زنم که از سرور شما باشه که اجازه چنین کاری نمی ده! که ممکنه از هر تنظیمی باشه از محدودیت کانکشن گرفته تا ... ! برای اینکه مطمئن بشید با مرورگر دیگه ای هم تست کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ داخل انجمن شما چندتا فایل و دوتا عکس پیوست کردم که خیلی راحت و بدون خطا پیوست شد ولی تصاویر نمایش داده نمیشه که با مسیری که برای آپلود تعین کردید سیستم دچار مشکل شده ، پس به حالت اولیه و پیش فرض سیستم برگردونید. http://guardiran.org/index.php?/topic/56-%D8%AA%D8%B3%D8%AA/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.